Våre spesialiteter. Din suksess.

Ny nettside med WordPress i Norge

Har bedriften din behov for en WordPress nettside i Oslo, Trondheim eller ellers i Norge? I så fall kan LAZZAWEB hjelpe deg med WordPress. Vi er et Google-byrå fra Aalborg og spesialister på WordPress-hjemmesider. Våre spesialister har mange års erfaring med WordPress og kan tilby personlige og unike løsninger til bedriften din. 

WordPress utvikling – Viktigheten av godt webdesign

Et godt webdesign er viktig av flere årsaker. Blant annet kan det ha mye å si i forhold til å øke tilførselen av kunder og salg, samt at det setter standarden for hva forbrukere og kunder tenker om og sier om deg. Alt ettersom hvem målgruppen din er, hjelper vi deg med å sette sammen en løsning som målretter seg mot dem. Med vår kjennskap til WordPress kan vi sammen lage en funksjonell og lokkende hjemmeside som følger Google sine retningslinjer.

Sammen mot målet med en ny WordPress hjemmeside

Når vi inngår et samarbeid, er vi alltid sammen med kunden om målet vi har satt oss. Det vil si at vi sammen skaper et raskt og driftssikkert webdesign som er søkemaskinvennlig. Brukervennligheten er også viktig, så derfor legger vi mye arbeid ned i dette, sånn at flere på hjemmesiden din konverterer til å bli kunder. Hos oss får du en unik avtale som sikrer at ditt nettsted er optimalisert hver dag og du får også din egen kontaktperson, som står til rådighet dersom du trenger hjelp med noe eller har spørsmål til din nye WordPress hjemmeside.

Innsikt før handling

La oss avholde ett møte sammen hvor vi avklarer dine behov i forhold til en ny hjemmeside fra WordPress. Dette kan vi gjøre fysisk eller digitalt. Da kan vi får mer innsikt i hva bedriftens mål er, bransjen din og hvem du henvender dere til. På den måten kan vi opprette et design som er tilpasset dette og gå live med ny hjemmeside når dere er 100% fornøyd. 

Book en fysisk eller online avklaringsworkhop inne på hjemmesiden vår, så tar vi kontakt så fort som mulig. Send oss eventuelt en beskjed eller ring til oss.

Dette sier kundene våre

LAZZAWEB har været gode til at udfordre vores planer. De er dygtige, og har samme værdier som os. Med LAZZAWEB har vi en tæt kontakt, og vi er kommet to skridt nærmere en samarbejdspartner.

Morten Kjær

Indehaver

Luksusbaby A/S

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

LAZZAWEB er omtalt i

Vil du høre hva vi kan gjøre for deg?