Våre spesialiteter. Din suksess.

Ny nettside med WordPress i Norge

Har bedriften din behov for en WordPress nettside i Oslo, Trondheim eller ellers i Norge? I så fall kan LAZZAWEB hjelpe deg med WordPress. Vi er et Google-byrå fra Aalborg og spesialister på WordPress-hjemmesider. Våre spesialister har mange års erfaring med WordPress og kan tilby personlige og unike løsninger til bedriften din. 

Wordpress i Norge

WordPress utvikling – Viktigheten av godt webdesign

Et godt webdesign er viktig av flere årsaker. Blant annet kan det ha mye å si i forhold til å øke tilførselen av kunder og salg, samt at det setter standarden for hva forbrukere og kunder tenker om og sier om deg. Alt ettersom hvem målgruppen din er, hjelper vi deg med å sette sammen en løsning som målretter seg mot dem. Med vår kjennskap til WordPress kan vi sammen lage en funksjonell og lokkende hjemmeside som følger Google sine retningslinjer.

Sammen mot målet med en ny WordPress hjemmeside

Patrik Lazzarotto - CEO & Founder

Når vi inngår et samarbeid, er vi alltid sammen med kunden om målet vi har satt oss. Det vil si at vi sammen skaper et raskt og driftssikkert webdesign som er søkemaskinvennlig. Brukervennligheten er også viktig, så derfor legger vi mye arbeid ned i dette, sånn at flere på hjemmesiden din konverterer til å bli kunder. Hos oss får du en unik avtale som sikrer at ditt nettsted er optimalisert hver dag og du får også din egen kontaktperson, som står til rådighet dersom du trenger hjelp med noe eller har spørsmål til din nye WordPress hjemmeside.

Innsikt før handling

La oss avholde ett møte sammen hvor vi avklarer dine behov i forhold til en ny hjemmeside fra WordPress. Dette kan vi gjøre fysisk eller digitalt. Da kan vi får mer innsikt i hva bedriftens mål er, bransjen din og hvem du henvender dere til. På den måten kan vi opprette et design som er tilpasset dette og gå live med ny hjemmeside når dere er 100% fornøyd. 

Book en fysisk eller online avklaringsworkhop inne på hjemmesiden vår, så tar vi kontakt så fort som mulig. Send oss eventuelt en beskjed eller ring til oss.

Screenshot fra Google af søgning på herrebukser

Dette sier kundene våre

Color line

Hos Color Line, er vi igang med relansering av våres hjemmeside med online bookingplatform. Stor takk til LAZZAWEB for en flott innsats, og håper dere er klar til å hjelpe oss også neste gang.

Color Line gir hermed LAZZAWEB de beste anbefalinger.

Lene Madsen

Webansvarlig

Color Line Denmark

SNT case - Christian Aachmann

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, bl.a. på grunn av det proaktive arbeidet vi har opplevd.  Det taler nesten for seg selv når man har skapt så gode resultater, og det kan ikke benektes.

Christian Aachmann

CMO

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB har vært gode til å utfordre våre planer. De er dyktige og har de samme verdier som oss.  Med LAZZAWEB har vi en tett kontakt, og vi er kommet to skritt nærmere en samarbeidspartner.

Morten Kjær

CEO

Luksusbaby AS

LAZZAWEB er nevnt i
Mathias Teis og Frederik Stenbjerg

Vil du høre hva vi

kan gjøre for deg?