Våre spesialiteter. Din suksess.

Oppnå bedre synlighet på Google

Ønsker din bedrift å oppnå økt synlighet på Google? Du synes kanskje at synlighet på Google er noe som er komplekst og vanskelig? LAZZAWEB er et Google-byrå fra Aalborg i Danmark, som har den nødvendige kunnskapen for å gjøre din bedrift mer synlig på Google når folk søker etter produkter eller tjenester som din bedrift tilbyr. 

Hos LAZZAWEB har vi spesialister i SEO med erfaring og resultater å vise til, og dette ønsker vi også å oppnå sammen med kundene våre. Selv om vårt kontor ligger i Aalborg, hjelper vi både små og store bedrifter med å bli synlig på Google.

Hvordan bli synlig på Google

Å bli synlig på Google er ikke gjort over natten og er en krevende prosess ettersom Google alltid finner det beste “svaret” på det noen søker etter. Da er det viktig at du blir funnet på søkeord som har med din bedrift å gjøre, helst så høyt som mulig. Det er dette vi ønsker å oppnå ved hjelp av SEO, fordi det kan skape mer trafikk til dine nettsider og forhåpentligvis føre til flere kunder og mer salg. Ved å optimalisere hjemmesiden din internt og eksternt, samt lage gode og grundige søkeordsanalyser og strategier, kan vi oppnå bra resultater.

Nysgjerrig i å bli synlig på Google?

Vi vet hva som skal til for å oppnå god plassering på Google. Det gjør at vi kan gå inn og jobbe med de faktorene og parameterne som har noe å si for hvordan ditt nettsted fungerer og hvorfor det ikke havner øverst på Google. Deretter kan vi gjøre det som er nødvendig for at du skal få en best mulig plassering på Google og aller helst helt øverst. 

Kunnskapen og kompetansen vi har om SEO i LAZZAWEB er noe vi ønsker å dele med kundene våre, da de fleste ikke vet hvordan dette fungerer. Dette tror vi begge parter vil ha stor gjensidig glede av. Vi vil gjerne hjelpe deg med SEO i Norge og vil gjerne høre fra deg hvis du ønsker bedre resultater og synliget på Google.

Dette sier kundene våre

LAZZAWEB har været gode til at udfordre vores planer. De er dygtige, og har samme værdier som os. Med LAZZAWEB har vi en tæt kontakt, og vi er kommet to skridt nærmere en samarbejdspartner.

Morten Kjær

Indehaver

Luksusbaby A/S

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

LAZZAWEB er omtalt i

Vil du høre hva vi kan gjøre for deg?