Våre spesialiteter. Din suksess.

Oppnå bedre synlighet på Google

Ønsker din bedrift å oppnå økt synlighet på Google? Du synes kanskje at synlighet på Google er noe som er komplekst og vanskelig? LAZZAWEB er et Google-byrå fra Aalborg i Danmark, som har den nødvendige kunnskapen for å gjøre din bedrift mer synlig på Google når folk søker etter produkter eller tjenester som din bedrift tilbyr. 

Hos LAZZAWEB har vi spesialister i SEO med erfaring og resultater å vise til, og dette ønsker vi også å oppnå sammen med kundene våre. Selv om vårt kontor ligger i Aalborg, hjelper vi både små og store bedrifter med å bli synlig på Google.

Hvordan bli synlig på Google

Patrik Lazzarotto - CEO & Founder

Å bli synlig på Google er ikke gjort over natten og er en krevende prosess ettersom Google alltid finner det beste “svaret” på det noen søker etter. Da er det viktig at du blir funnet på søkeord som har med din bedrift å gjøre, helst så høyt som mulig. Det er dette vi ønsker å oppnå ved hjelp av SEO, fordi det kan skape mer trafikk til dine nettsider og forhåpentligvis føre til flere kunder og mer salg. Ved å optimalisere hjemmesiden din internt og eksternt, samt lage gode og grundige søkeordsanalyser og strategier, kan vi oppnå bra resultater.

Nysgjerrig i å bli synlig på Google?

Vi vet hva som skal til for å oppnå god plassering på Google. Det gjør at vi kan gå inn og jobbe med de faktorene og parameterne som har noe å si for hvordan ditt nettsted fungerer og hvorfor det ikke havner øverst på Google. Deretter kan vi gjøre det som er nødvendig for at du skal få en best mulig plassering på Google og aller helst helt øverst. 

Kunnskapen og kompetansen vi har om SEO i LAZZAWEB er noe vi ønsker å dele med kundene våre, da de fleste ikke vet hvordan dette fungerer. Dette tror vi begge parter vil ha stor gjensidig glede av. Vi vil gjerne hjelpe deg med SEO i Norge og vil gjerne høre fra deg hvis du ønsker bedre resultater og synliget på Google.

Screenshot fra Google af søgning på herrebukser

Dette sier kundene våre

Color line

Hos Color Line, er vi igang med relansering av våres hjemmeside med online bookingplatform. Stor takk til LAZZAWEB for en flott innsats, og håper dere er klar til å hjelpe oss også neste gang.

Color Line gir hermed LAZZAWEB de beste anbefalinger.

Lene Madsen

Webansvarlig

Color Line Denmark

SNT case - Christian Aachmann

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, bl.a. på grunn av det proaktive arbeidet vi har opplevd.  Det taler nesten for seg selv når man har skapt så gode resultater, og det kan ikke benektes.

Christian Aachmann

CMO

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB har vært gode til å utfordre våre planer. De er dyktige og har de samme verdier som oss.  Med LAZZAWEB har vi en tett kontakt, og vi er kommet to skritt nærmere en samarbeidspartner.

Morten Kjær

CEO

Luksusbaby AS

LAZZAWEB er nevnt i
Mathias Teis og Frederik Stenbjerg

Vil du høre hva vi

kan gjøre for deg?