Våre spesialiteter. Din suksess.

Få hjelp med søkemotormarkedsføring

Trenger din bedrift hjelp med søkemotorannonsering? Hos LAZZAWEB er vi eksperter på dette fagområdet. LAZZAWEB er et Dansk Google-byrå i Aalborg som tilbyr en rekke tjenester, blant annet søkemotorannonsering for bedrifter. Vi kan hjelpe kunder i hele Norge med søkemotormarkedsføring. 

Hos LAZZAWEB har vi et team bestående av erfarne spesialister og eksperter innenfor dette området. Våre SEO spesialister hjelper blant annet din bedrift med å bli mer synlige på Google sitt søkenettverk slik at du før mer trafikk og potensielt flere kunder. Dette fører igjen til at omsetningen til bedriften din øker.

I SEO-avdelingen hos LAZZAWEB er vi proaktive og sitter på fersk kunnskap innenfor dette fagfeltet, som gjør at vi kan tilby et høyt nivå av service innenfor SEO. Som med Google Ads, vil du også få en konsulent og et team bak deg som sikrer at ditt nettsted er optimalisert til enhver tid.

Vi kan hjelpe deg med søkemotorannonsering

Når vi inngår et samarbeid med bedriften din er det viktig at det er grunnlag for et ambisiøst samarbeid. Derfor foretar vi alltid en potensialvurdering, hvor vi undersøker organisk potensial på Google. Bærekraftige og langsiktige samarbeid er nemlig veldig viktig for oss og gagner begge parter.

Vi utarbeider skreddersydde SEO-strategier til din bedrift, med mål om å skape gode resultater. Dette gjør vi ved hjelp av vårt SEO-rammeverk som vi har testet ved flere anledninger og utarbeidet over flere år. Vi vet heldigvis hva som virker og hva som ikke gjør det, da vi tar beslutninger på grunnlag av data og empirisk kunnskap. Så hvis din bedrift ønsker flere konverteringer og økt omsetning, ikke nøl med å ta kontakt med oss, sånn at vi kan vurdere om det er grunnlag for et potensielt samarbeid med deg.

La en spesialist hjelpe deg med søkemotorannonsering?

Hos LAZZAWEB ønsker vi å være mer enn en leverandør av SEO. Utover dette ønsker vi å være en samarbeidspartner som du kan sparre med og motta råd av, slik at bedriften din kan løfte seg til et nytt nivå og oppnå gode resultater. Vi ønsker å hjelpe deg med å nå nye høyder med søkemotormarkedsføring og håper at vi kan være en god match. Fyll ut vårt kontaktskjema inne på hjemmesiden vår, så kan vi se på mulighetene sammen. I tvil om du skal velge LAZZAWEB? Hør på hva kundene våre har å si om oss.

Dette sier kundene våre

LAZZAWEB har været gode til at udfordre vores planer. De er dygtige, og har samme værdier som os. Med LAZZAWEB har vi en tæt kontakt, og vi er kommet to skridt nærmere en samarbejdspartner.

Morten Kjær

Indehaver

Luksusbaby A/S

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

LAZZAWEB er omtalt i

Vil du høre hva vi kan gjøre for deg?