Våre spesialiteter. Din suksess.

SEO Trondheim

Vurderer du å benytte deg av SEO i Trondheim? LAZZAWEB er et Google-byrå fra Aalborg med spesiale i SEO og kan hjelpe de fleste bedrifter med å optimalisere sitt nettsted m.m. LAZZAWEB hjelper gjerne bedriften din til resultater.

SEO Byrå i Trondheim

Dra nytte av et SEO-samarbeid med oss i Trondheim

Mange går rundt uvitende om hva SEO er og hva det betyr. SEO er et annet ord for søkemotoroptimalisering og en forkortelse av “Search Engine Optimization”. Det går blant annet ut på å få en hjemmeside eller innhold til å havne øverst på Google sitt søkenettverk, som kan føre til at bedriften din vil oppleve mer organisk trafikk og tilskudd av kunder. I LAZZAWEB jobber vi derfor med det vi kaller for On-Page og Off-Page optimalisering. 

Kort forklart innebærer On-Page optimalisering å optimalisere innholdet på hjemmesiden din, mens Off-Page optimalisering er optimalisering av eksterne faktorer utenfor nettstedet ditt. Dette bidrar til å forbedre plasseringen din på Google.

Vi vet hva som skal til for å komme øverst på Google med SEO i Trondheim

Patrik Lazzarotto - CEO & Founder

Hos LAZZAWEB vet vi hvordan vi kan hjelpe deg å oppnå en bedre plassering på Google. Vi kjenner til mange forskjellige parametere og elsker å gå opp i de små detaljene, som har innflytelse på og har noe å si for hvordan ditt nettsted presterer og havner på Google sitt søkenettverk. Denne kunnskapen går vi inn for å dele med deg, sånn at bedriften din får stor glede av kompetansen vi har her i LAZZAWEB. Vi hører gjerne fra deg dersom du har lyst til å inngå et samarbeid med oss om SEO i Trondheim.

Vi er eksperter på SEO

SEO er en viktig del av LAZZAWEB og et fagområde vi er eksperter på. Derfor gleder vi oss veldig til å inngå et potensielt samarbeid med deg, hvor du kan belage dere på en bedre plassering av bedriftens nettsted på Google. Her hos LAZZAWEB samarbeider vi med alle slags virksomheter på tvers av forskjellige bransjer. Så hvis du har et nettsted som trenger å optimaliseres, vil vi gjerne hjelpe deg med dette.

Screenshot fra Google af søgning på herrebukser

Dette sier kundene våre

Color line

Hos Color Line, er vi igang med relansering av våres hjemmeside med online bookingplatform. Stor takk til LAZZAWEB for en flott innsats, og håper dere er klar til å hjelpe oss også neste gang.

Color Line gir hermed LAZZAWEB de beste anbefalinger.

Lene Madsen

Webansvarlig

Color Line Denmark

SNT case - Christian Aachmann

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, bl.a. på grunn av det proaktive arbeidet vi har opplevd.  Det taler nesten for seg selv når man har skapt så gode resultater, og det kan ikke benektes.

Christian Aachmann

CMO

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB har vært gode til å utfordre våre planer. De er dyktige og har de samme verdier som oss.  Med LAZZAWEB har vi en tett kontakt, og vi er kommet to skritt nærmere en samarbeidspartner.

Morten Kjær

CEO

Luksusbaby AS

LAZZAWEB er nevnt i
Mathias Teis og Frederik Stenbjerg

Vil du høre hva vi

kan gjøre for deg?