Våre spesialiteter. Din suksess.

SEO Trondheim

Vurderer du å benytte deg av SEO i Trondheim? LAZZAWEB er et Google-byrå fra Aalborg med spesiale i SEO og kan hjelpe de fleste bedrifter med å optimalisere sitt nettsted m.m. LAZZAWEB hjelper gjerne bedriften din til resultater.

Dra nytte av et SEO-samarbeid med oss i Trondheim

Mange går rundt uvitende om hva SEO er og hva det betyr. SEO er et annet ord for søkemotoroptimalisering og en forkortelse av “Search Engine Optimization”. Det går blant annet ut på å få en hjemmeside eller innhold til å havne øverst på Google sitt søkenettverk, som kan føre til at bedriften din vil oppleve mer organisk trafikk og tilskudd av kunder. I LAZZAWEB jobber vi derfor med det vi kaller for On-Page og Off-Page optimalisering. 

Kort forklart innebærer On-Page optimalisering å optimalisere innholdet på hjemmesiden din, mens Off-Page optimalisering er optimalisering av eksterne faktorer utenfor nettstedet ditt. Dette bidrar til å forbedre plasseringen din på Google.

Vi vet hva som skal til for å komme øverst på Google med SEO i Trondheim

Hos LAZZAWEB vet vi hvordan vi kan hjelpe deg å oppnå en bedre plassering på Google. Vi kjenner til mange forskjellige parametere og elsker å gå opp i de små detaljene, som har innflytelse på og har noe å si for hvordan ditt nettsted presterer og havner på Google sitt søkenettverk. Denne kunnskapen går vi inn for å dele med deg, sånn at bedriften din får stor glede av kompetansen vi har her i LAZZAWEB. Vi hører gjerne fra deg dersom du har lyst til å inngå et samarbeid med oss om SEO i Trondheim.

Vi er eksperter på SEO

SEO er en viktig del av LAZZAWEB og et fagområde vi er eksperter på. Derfor gleder vi oss veldig til å inngå et potensielt samarbeid med deg, hvor du kan belage dere på en bedre plassering av bedriftens nettsted på Google. Her hos LAZZAWEB samarbeider vi med alle slags virksomheter på tvers av forskjellige bransjer. Så hvis du har et nettsted som trenger å optimaliseres, vil vi gjerne hjelpe deg med dette.

Dette sier kundene våre

LAZZAWEB har været gode til at udfordre vores planer. De er dygtige, og har samme værdier som os. Med LAZZAWEB har vi en tæt kontakt, og vi er kommet to skridt nærmere en samarbejdspartner.

Morten Kjær

Indehaver

Luksusbaby A/S

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

LAZZAWEB er omtalt i

Vil du høre hva vi kan gjøre for deg?