SEO

Gjennomsiktig SEO byrå

Vårt SEO-team består av erfarne spesialister, som håndterer brands og virksomheter som Shaping New Tomorrow, Rejsespejder, Plusshop og mange fler.

Hør Daniel Hedegaard fortelle om hvordan vi arbeider med søkemaskinoptimalisering hos Lazzaweb, og skaper resultater i samarbeid med våre kunder.

Kontakt oss

Våre spesialiteter. Deres suksess.

SEO passer ikke nødvendigvis til alle virksomheter. Derfor begynner vi aldri på et samarbeid uten å foreta en potensialvurdering av din virksomhet.

Her undersøker vi hvor stort organisk potensial dere har på Google – og om det er grunnlag for et ambisiøst samarbeid. Vårt primære mål er nemlig å gjøre SEO så profitabelt og resultatorientert som overhode mulig – og ikke minst skape et langsiktig, konstruktivt og berikende samarbeid.

Kort sagt: Vi samler på gode og lojale kunderelasjoner.

Vi er (aner)kjent for våre dybdegående søkeordsanalyser og strategier, hvor vi istedenfor å skyte bredt, fokuserer på de søkeordsgruppene vi kan skape resultater på mest effektivt. Disse prioriteres ut ifra blant annet søkevolum, konkurransen, deres preferanser, trafikkens verdi fra nåværende plasseringer og deres produkters eller ytelses avanser.

Det betyr også at vi ikke stirrer oss blinde på “trofe-søkeord” og ikke begrenser oss til et trangsynt fokus på kun store søkevolumer. I stedet har vi fokus på nettopp de søkeordene, som er mest profitable og relevante for dere og deres målgrupper – og som vi fortest mulig kan nå break even med.

Vi skaber bæredygtige resultater – bogstaveligt talt

Samtidig som vi ønsker å drive bærekraftig og langsiktige samarbeid med våre kunder, ønsker vi også at de resultatene vi skaper for din virksomhet er bærekraftige – bokstavelig talt. Derfor arbeider vi alltid innenfor Googles retningslinjer og optimerer på bakgrunn av av det.

Med et gjennomtestet SEO-rammeverk eg en strukturert arbeidstilgang utarbeider vi en skreddersydd SEO-strategi for din virksomhet, som ofte skaper resultater allerede i starten av samarbeidet.

Hvorfor vælger kunderne LAZZAWEB?

  • Vi er drevet av data og empirisk kunnskap – ikke formodninger og magefølelser. Alle endringer dokumenteres, så vi vet hva som virker og hva som ikke virker.
  • Vi ser konverteringer og omsetning som det egentlige mål med SEO, og middelet til å nå dette målet er plasseringer og trafikk som målbare KPI´er.
  • Vi har stort fokus på den innledende analysefasen for å sikre at et samarbeid vil resultere i økt profitt for dere som kunde.
  • Vi har fokus på dybdegående kunkurrentanalyser for å vurdere om SEO gir mening for dere – og hvor mye ressurser det krever.

Lyt ikke på os.
Lyt til vores kunder.

"Siden ultimo 2015 har Schiedel ISOKERN arbejdet sammen med Daniel fra LAZZAWEB. Det har været et meget succesfuldt samarbejde målt på resultater samtidigt med, at Daniel er en meget vidende, proaktiv og behagelig person at arbejde sammen med.

Det er derfor en glæde at anbefale Daniel og LAZZAWEB som samarbejdspartner."

Kim
Direktør
Schiedel Skorstene A/S

"Jeg har tidligere brugt andre samarbejdspartnere til søgemaskineoptimeringen af min webshop Noellafashion.dk men uden de store resultater. Det viser sig, at de tidligere bureauer havde overset et par ret alvorlige tekniske SEO fejl på min webshop, som holdt den tilbage i Google. Efter LAZZAWEB's optimeringer af webshoppen er den mange gange fordoblet i både organisk trafik og omsætning.

LAZZAWEB arbejder proaktivt og har ikke kun holdt sig til søgemaskineoptimering men de er også kommet med feedback på hvor vores webshop ellers kunne optimeres."

Lau Kjaer
Founder
Noella

"Novoferm Danmark har samarbejdet med LAZZAWEB. Med samarbejdet har vi set en betydelig forøgelse af både den organiske trafik og mængde af konverteringer, og som resultat modtager vi hver uge 10-20 relevante kontaktformular henvendelser.

Vores erfaring har udelukkende været positiv, og hvis andre firmaer også er interesseret i, at skabe mere salg igennem deres digitale kanaler, kan vi kun anbefale et samarbejde med LAZZAWEB."

Anders Majland
Direktør
Novoferm Danmark ApS

Frederik Stenbjerg

Skal vi vurdere jeres potentiale i et samarbejde?

5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • Danmarks Radio (DR)
  • EY
  • Ivækst
  • Børsen
  • Nordjyske