Våre spesialiteter. Din suksess.

SEO som løfter deg til toppen av Googles søkeresultater

Hos LAZZAWEB er vi ikke leverandør av standardiserte SEO-pakker. Vi har en skarp analytisk tilnærming for å skape en betydelig økning i trafikken til nettstedet ditt, som fører til økt salg.

Arbeidet vårt hviler på et solid fundament av profesjonalitet. Alt fra tekniske analyser til strategi og utarbeidelse av innhold av høy kvalitet, som gir både god rangering på Google og verdi for kundene dine.

Vårt hovedmål er å gjøre SEO så lønnsom som mulig for deg. Våre konsulenter tar sikte på å skape et konstruktivt og berikende samarbeid, hvor du får utbytte på grunnlag av vårt samarbeid.

Vi tilbyr SEO som skaper betydelig verdi. Både for deg og dine kunder.

Derfor bør du velge LAZZAWEB som SEO-byrå

 • 94 % av kundene våre forteller oss at vi er proaktive.
 • Våre erfarne tekstforfattere leverer innhold av absolutt høyeste kvalitet.
 • Høy intern kvalitetssikring.
 • Personlig kommunikasjon med din egen SEO-spesialist.

SEO drevet av data og ROI

Vi ønsker et langsiktig og resultatorientert samarbeid med våre kunder. Her sørger vi for at resultatene vi skaper for deg er bærekraftige – bokstavelig talt.

Tjenesten vår er basert på den dypeste innsikten i Googles nåværende algoritmer, og med et grundig testet rammeverk utvikler vi en unik SEO-strategi for din bedrift.

Hos LAZZAWEB får du ikke en 'one size fits all'-løsning

Vi er din proaktive partner som utnytter de spesifikke mulighetene som finnes for din bedrift - og optimaliserer nøyaktig der hvor du får mest mulig ut av vår SEO-innsats.

Vi tar oss av alle ledd i SEO-prosessen

Fra de første tekniske analysene til implementering og utarbeidelse av innhold av høy kvalitet, som både gir gode resultater i Googles søkeresultater og verdi for kundene dine.

Det høyeste nivået av SEO-ekspertise

Våre spesialister fokuserer på Google, og kun på Google. Derfor kan du forvente en tjeneste som er basert på dyp innsikt i alle mekanismene som gir deg de beste resultatene.

Få vår anerkjente guide til lenkebygging i 2020

I denne whitebook`n legger vi alle kortene på bordet. Her avslører vi hvordan vi skaper resultater for våre kunder med link building hos LAZZAWEB.

Du lærer blant annet hvordan du vurderer andres nettsteder i forhold til hvor mye verdi en lenke fra den siden kan gi deg.

Først får du en leksjon i teorien bak en «god» lenke. Så viser vi deg konkrete eksempler på gode og dårlige lenker og gir deg så vår effektive sjekkliste.

*innholdet er på dansk.

  Du tilmelder deg samtidig LAZZAWEBs nyhetsbrev.

  Google Ads Byrå i Norge

  Sånn kan vi hjelpe deg med SEO i Norge

  Vårt mål med SEO i LAZZAWEB er å hjelpe kunden med å bli nummer én i den bransjen du opererer i, sånn at du får mer trafikk og nye kunder istedenfor konkurrentene dine. Vi optimaliserer blant annet hjemmesiden din internt og eksternt for å få til dette. Grundige søkeordsanalyser og strategier er også noe vi er kjent for, og som bidrar til å skape effektive resultater. Vi hjelper med SEO i hele Norge. Hvis du derfor søker hjelp til SEO i Oslo, er vi også tilgjengelig her.

  Shaping New Tomorrow opplevde eksplosiv SEO-vekst med LAZZAWEB

  Se casevideo

  Fullt fokus på målgruppen din

  Våre interne tekstforfattere leverer verdifullt innhold til virksomheten din. Her får du kvalitetsinnhold som produseres med omhu for din spesifikke målgruppe og din måte å kommunisere på. For innhold som gir besøkende til nettstedet ditt verdi, er innhold som konverterer og belønnes av Google.

  Vi behandler din digitale kommunikasjon med respekt. Her skaper vi synergi mellom din online identitet, ditt produkt og måten du formidler dine budskap og kjerneverdier på. Denne tilnærmingen er fast innebygd i vår samling av salgsinnhold, interne lenkestruktur og skreddersydde metadata.

  Få en 360-graders analyse av helsen til nettstedet ditt

  Teknisk SEO kan være forvirrende, og det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Det er mange skjulte problemer som kan oppstå når du lanserer et nytt nettsted eller gjør endringer på det eksisterende nettstedet.

  Hos LAZZAWEB har SEO-teamet vårt gjort denne saken håndgripelig. Vi har utviklet et rammeverk for en teknisk analyse, der vi ser på alt fra 404 feil, redirect chains, strukturerte data, XML-sitemaps til for lange metatitler.

  I vår tekniske analyse presenterer vi deg en klar oppgaveliste, der vi tydelig skisserer hva som må endres og hvem som er ansvarlig for det. Målet vårt med en teknisk SEO-analyse er at nettstedet ditt skal fungere eksemplarisk.

  Dette er en forutsetning for at vi skal kunne oppnå den høyeste rangeringen sammen.

  Bærekraftig lenkebygging strategier

  Når det gjelder lenkebygging, er det ingen fasit. Du har sannsynligvis studert de gjeldende retningslinjene fra Google – men hvis du følger dem til punkt og prikke, vil du ha vanskelig for å oppnå topplasseringer i søkeresultatene.

  Derfor har vi i LAZZAWEB sterkt fokus på å ikke bare skape resultater, men også forstå dem. Jo bedre vi forstår Googles algoritme, jo bedre kan vi utvikle en god strategi for deg, som i betydelig grad gagner autoriteten til domenet ditt.

  Basert på mange års eksperimenter og enorme datamengder, har vi utviklet et rammeverk som er basert på å lage unike strategier for den enkelte kunde basert på begrepene styrke, relevans og autoritet.

  Det sikrer raskere og varige resultater for deg.

  Det du behøver, når du trenger det

  SEO og webdesign kan være ganske kompliserte saker som man må forsøke å gripe tak i. Derfor er det også viktig å benytte seg av et SEO byrå som oss, som faktisk vet hva vi driver med, og har ekspertisen og erfaringen til å bevise det. Vi har SEO ekspert for alle formål, og mennesker med mange år i bransjen. Vi ønsker å være så tilpasningsdyktige som det er mulig, noe som er veldig viktig når det kommer til søkeoptimalisering.

  En ting det ikke er tvil om er at enhver bedrift skiller seg fra alle andre bedrifter. Og det skaper i tur et eget behov, noe spesifikt som du trenger for akkurat din bedrift eller hjemmeside, slik at du kan havne så langt oppe på søkelistene til Google som mulig. Alt det inngår i søkemotoroptimaliseringen som vi kan hjelpe deg med og derfor er det sånn at om du trenger en SEO ekspert så har du kommet til det perfekte stedet.

  Et samarbeid mellom algoritmen og ditt behov

  For å skille seg ut i mengden når det kommer til søkeoptimalisering SEO så er det sånn at man må finne den gylne middelvei mellom Googles algoritme, og det din bedrift behøver spesifikt. Det er bare da man kan komme så høyt som mulig på søkeresultatene til Google og derfor du behøver et SEO byrå som LAZZAWEB. Vi kan søkeoptimalisering, det er tross alt det vi driver med, og vi har SEO ekspert som kan hjelpe akkurat deg og din hjemmeside.

  Vi er ikke bare ute etter umiddelbar suksess heller. Vi ønsker å bygge en hjemmeside for deg som er bærekraftig og som vil ha søkeoptimalisering langt inn i fremtiden. Oppdateringer kan være nødvendig, men vi er her for å hjelpe deg med søkemotoroptimalisering under hele samarbeidet, og vi vil regelmessig sparre med deg for å sikre en så høy kvalitet som mulig.

  Ta gjerne kontakt med oss for å få mer informasjon, og vi står alltid klare til å hjelpe deg med hva du enn trenger. LAZZAWEB er et SEO byrå med flere års erfaring i bransjen og vårt mål er å ha 100% tilfredse kunder!

  Anbefales av byråguiden.no

  LAZZAWEB Hjemmeside cover billede

  Dette sier kundene våre

  Color line

  Hos Color Line, er vi igang med relansering av våres hjemmeside med online bookingplatform. Stor takk til LAZZAWEB for en flott innsats, og håper dere er klar til å hjelpe oss også neste gang.

  Color Line gir hermed LAZZAWEB de beste anbefalinger.

  Lene Madsen

  Webansvarlig

  Color Line Denmark

  SNT case - Christian Aachmann

  Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, bl.a. på grunn av det proaktive arbeidet vi har opplevd.  Det taler nesten for seg selv når man har skapt så gode resultater, og det kan ikke benektes.

  Christian Aachmann

  CMO

  Shaping New Tomorrow

  LAZZAWEB har vært gode til å utfordre våre planer. De er dyktige og har de samme verdier som oss.  Med LAZZAWEB har vi en tett kontakt, og vi er kommet to skritt nærmere en samarbeidspartner.

  Morten Kjær

  CEO

  Luksusbaby AS

  Møt SEO-spesialistene dine

  Kathrine Eriksen

  Organic Search Specialist

  Til daglig arbeider jeg med å forbedre våre kunders rangering for å sikre deres vekst. Jeg arbeider med strategiplanlegging og gjennomføring av optimaliseringer.

  Rasmus Visti

  Copywriter

  Min akademiske bakgrunn som cand.mag. og min sterke personlige lidenskap for språk og litteratur spiller veldig bra med Googles RankBrain. Derfor elsker jeg å se resultatene av min litterære SEO innsats hos LAZZAWEB på daglig basis.

  Peter Schack

  Senior Organic Search Specialist

  I dag bruker jeg mer enn 8 års erfaring innen SEO og online markedsføring generelt for det som er spesielt viktig for meg, nemlig utvikling. Det være seg utviklingen av en kundes virksomhet eller utviklingen av de ansatte i avdelingen.

  Johan Krogh-Hansen

  Organic Search Specialist

  Jeg planlegger alltid en SEO-strategi fra brukerens perspektiv. For meg handler god SEO om å sette brukeren først. Dette krever en helhjertet innsats som virkelig tar brukerens behov på alvor. Når jeg gjør det, blir vi belønnet med plasseringer, konverteringer og fornøyde kunder.

  Heidi Lund

  Senior Copywriter

  I arbeidet med tekster er målet mitt å kombinere kreativitet med en analytisk tilnærming. Det resulterer i språklig og vesentlig interessante tekster, som også rangerer høyt i Googles søkeresultater. Kort sagt, jeg elsker å skrive tekster som både er verdifulle for leseren og skaper konkrete og målbare resultater til fordel for våre kunder.

  Daniel Krogh Andersen

  Junior Organic Search Specialist

  Jeg gjør grundige SEO-analyser, tar informerte beslutninger og utfører strategier effektivt.

  Oliver Frøkjær

  Junior Organic Search Specialist

  Jeg elsker å skape utvikling og er en resultatorientert person. Å hjelpe andre med å forbedre er det som gjør SEO spesielt spennende for meg.

  Andreas Larsen

  Organic Search Assistent

  Hos LAZZAWEB hjelper jeg med å optimalisere interne prosesser. Jeg hjelper til med å utvikle verktøy som automatiserer arbeidsoppgaver, fremhever mønster og hjelper kommunikasjonen mellom spesialist og kunde. Som aktiv student deler jeg timene mine mellom jobb og studier. Jeg studerer en mastergrad i matematik-kteknologi ved Aalborg Universitet, hvor jeg bl.a. jobber med matematisk modellering, statistikk og signalbehandling.

  Vores tilgang som
  SEO-bureau

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lectus sit amet est placerat. Convallis tellus id interdum velit laoreet. Lacus vel facilisis volutpat est velit egestas dui id. Vestibulum mattis ullamcorper velit sed ullamcorper morbi tincidunt ornare. Ac ut consequat semper viverra. Ut ornare lectus sit amet. Lobortis feugiat vivamus at augue eget arcu dictum. Ultrices tincidunt arcu non sodales neque sodales ut etiam sit. In pellentesque massa placerat duis ultricies. A diam sollicitudin tempor id eu nisl nunc mi ipsum. Leo duis ut diam quam nulla. Imperdiet proin fermentum leo vel orci porta non pulvinar neque. Mauris pharetra et ultrices neque. Sed euismod nisi porta lorem mollis. Pharetra convallis posuere morbi leo. Nibh ipsum consequat nisl vel. Quis hendrerit dolor magna eget est lorem ipsum dolor.

  Fames ac turpis egestas integer eget aliquet. At volutpat diam ut venenatis tellus in metus. Volutpat diam ut venenatis tellus in metus. Vitae justo eget magna fermentum iaculis eu non diam. Nisl vel pretium lectus quam id leo in vitae turpis. Tortor id aliquet lectus proin nibh nisl condimentum id venenatis. Nec ultrices dui sapien eget mi proin sed. Faucibus et molestie ac feugiat sed. Eget velit aliquet sagittis id consectetur purus ut. Facilisis gravida neque convallis a. Blandit cursus risus at ultrices mi tempus imperdiet nulla. Habitant morbi tristique senectus et. Nisi porta lorem mollis aliquam ut porttitor leo a. Donec et odio pellentesque diam. Donec enim diam vulputate ut.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lectus sit amet est placerat. Convallis tellus id interdum velit laoreet. Lacus vel facilisis volutpat est velit egestas dui id. Vestibulum mattis ullamcorper velit sed ullamcorper morbi tincidunt ornare. Ac ut consequat semper viverra. Ut ornare lectus sit amet. Lobortis feugiat vivamus at augue eget arcu dictum. Ultrices tincidunt arcu non sodales neque sodales ut etiam sit. In pellentesque massa placerat duis ultricies. A diam sollicitudin tempor id eu nisl nunc mi ipsum. Leo duis ut diam quam nulla. Imperdiet proin fermentum leo vel orci porta non pulvinar neque. Mauris pharetra et ultrices neque. Sed euismod nisi porta lorem mollis. Pharetra convallis posuere morbi leo. Nibh ipsum consequat nisl vel. Quis hendrerit dolor magna eget est lorem ipsum dolor.

  Fames ac turpis egestas integer eget aliquet. At volutpat diam ut venenatis tellus in metus. Volutpat diam ut venenatis tellus in metus. Vitae justo eget magna fermentum iaculis eu non diam. Nisl vel pretium lectus quam id leo in vitae turpis. Tortor id aliquet lectus proin nibh nisl condimentum id venenatis. Nec ultrices dui sapien eget mi proin sed. Faucibus et molestie ac feugiat sed. Eget velit aliquet sagittis id consectetur purus ut. Facilisis gravida neque convallis a. Blandit cursus risus at ultrices mi tempus imperdiet nulla. Habitant morbi tristique senectus et. Nisi porta lorem mollis aliquam ut porttitor leo a. Donec et odio pellentesque diam. Donec enim diam vulputate ut.