SEO

Møt Daniel Hedegaard vår leder av SEO

Hør Daniel Hedegaard for å fortelle oss hvordan vi jobber med søkemotoroptimalisering på LAZZAWEB.

Synliggjør SEO din bedrift i googlesøk?

SEO er fagsjargong for søkemaskinoptimering eller søkemaskintilpassing, Search Engine Optimization på engelsk. I dag er en god SEO-strategi en viktig del av det å lykkes med å markedsføre en bedrift, markedsføre et produkt, eller med å markedsføre en tjeneste, på Internett.

I all enkelhet går SEO ut på å tilpasse og å utforme en hjemmeside på et slik vis at den imøtekommer Google, eller andre søkemotorers retningslinjer for hvordan de sorterer hjemmesider for søk. Når man tilpasser seg Google sine retningslinjer kan man også forvente bedre rangeringer på søkelister og en forbedret synlighet på nettet, som bringer med seg flere besøkende og kunder. Når man først har fått snøballen til å rulle bidrar en slik begynnende oppmerksomhet ofte til mer oppmerksomhet, og så bedre resultater på fremtidige søk innen din bransje.

Bli funnet på Google i ditt nærområde

Det finnes gode muligheter for å bli funnet av potensielle kunder i ditt nærområde, ved kun å bruke en SEO-strategi. Eksemplet kan være folk som søker etter en tjeneste i Kristiansand eller Drammen. God SEO er nøkkelen til å løfte din bedrift til nye høyder, selv om du allerede benytter deg av AdWords. LAZZAWEB står klar til gi råd, og til å hjelpe deg på veien til god søkemaskinoptimering.

Skal vi vurdere hvordan vi kan optimalisere din SEO?

Daniel Pedersen

Lyt ikke på os.
Lyt til vores kunder.

"Lazzaweb tok virkelig min virksomhet!

Jeg kan bare gi Lazzaweb de aller beste anbefalingene! De jobber målrettet, seriøst og med bred faglig kompetanse. Ingen oppgaver er for små, og de viser stor fleksibilitet, noe som har vært avgjørende for min virksomhet. Mitt salg har vokst betydelig, så det var riktig beslutning for meg å outsource Googles kunngjøring til Lazzaweb."

Linda Michaelsen
Eier
Linsmark

""Har hatt Lazzaweb å kjøre min Adwords for en stund nå, og jeg er veldig fornøyd med deres innsats. Jeg er en opptatt entreprenør og føler meg profesjonell og profesjonell om alle aspekter, og Patrik er klar over endringer og nye tiltak. høy og effektiv. Det er et raskt svar når jeg nærmer meg.

Kan definitivt anbefale LAZZAWEB, her er du i gode hender ""

Charlotte Thyrring Engsig
Eier
Vicca.dk

""Jeg har Hjørring varme og VVS og har brukt LAZZAWEB i omtrent et år nå og kan bare si at jeg er SUPER fornøyd. Har før brukte selskaper som sa at de kunne gjøre noe og ikke fikk noe ut av det. Med LAZZAWEB gikk nettsiden min fra 5 besøkende om dagen til nesten 500 på 14 dager ......... .. Drop avisannonser, radio osv. .... LAZZAWEB det virker 100% kombinere det med facebook og jeg sier at du vinner det""

Brian
CEO
Hjørring VVS

"Jeg har vært kunde hos LAZZAWEB i noen måneder nå, og kan bare anbefale å bruke Patrik. Han har en stor forståelse av kundens behov og er i stand til å skreddersy en løsning som passer perfekt. Kan bare anbefales."

Kristian Larsen
Teknisk direktør
PL & Partners

"Patrik fortjener våre varmeste anbefalinger: Lazzaweb har lenge hjulpet PensoPay med AdWords, og vi har opplevd en høy forpliktelse og vilje til å forstå vår virksomhet for å bedre målrette meldingene til våre potensielle kunder. Patrik har klart - på alle målinger - å løfte vår Adwords-ytelse."

Pierre Rindsig
Partner
PensoPay

Skal vi vurdere hvordan vi kan optimalisere din SEO?

Daniel Pedersen
5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • Hegnar.no
  • Danmarks Radio (DR)
  • EY
  • Børsen