Få vekstanalyse
Hvem er LAZZAWEB?

Om oss

LAZZAWEB er et byrå som spesialiserer seg på Google-relatert markedsføring. Vi brenner sterkt for vårt yrke og jobber hver eneste dag for å skape suksess for vekstklare selskaper.

Vår reise

En dag i 2015 ble grunnstenene til LAZZAWEB lagt med en kunnskapsrik hånd. Her grunnla Patrik Lazzarotto LAZZAWEB basert på sin lidenskap for online markedsføring og drømmen om å skape et byrå basert på ærlighet, pålitelighet og grundighet. Gjennom hardt arbeid og en visjon om å være best i bransjen klarte Patrik Lazzarotto å tiltrekke seg noen av de sterkeste profilene til selskapet, som i 2018 flyttet inn i sitt nåværende hjemsted på Vestre Havnepromenade i Aalborg. 

I dag danner selve verdiene som LAZZAWEB ble grunnlagt på, et solid grunnlag for et sterkt nasjonalt byrå, der det høyeste nivået av profesjonalitet i Google-relaterte tjenester er midtpunktet. Selskapet er delt inn i tre primære avdelinger; Google Ads, SEO og Web-avdelingen, som imidlertid fortsatt fungerer i et verdifullt samspill som sikrer kontinuerlig kvalitet på arbeidet vi utfører for våre kunder.

Bedriftskultur
Vårt fellesskap går langt utover kjerneoppgavene våre. Hver måned har vi en vane med å arrangere flere sosiale aktiviteter blant våre ansatte. På denne måten knytter vi sterke bånd som også styrker våre solide fagmiljø. For hos LAZZAWEB er vi sikre på at det er summen av våre personligheter, profesjonaliteter og felles tankesett ,som gjør forskjellen.

Samfunnsansvar
Hos LAZZAWEB fokuserer vi på samfunnsansvar. Derfor støtter vi hvert år et veldedighetsprosjekt ved å lage et nytt nettsted for det prosjektet. Med dette skaper vi verdi ved å støtte med kompetanse og ressurser vi har på huset, og gjør det til et felles prosjekt for hele selskapet.

Vårt WHY

Å skape bærekraftig vekst for våre kunder.

Vår vision

Vi vil ikke være størst. Vi vil være best.

Vår mission

Å være en spesialisert sparringpartner som skaper verdi og gjør en forskjell.
LAZZAWEB er nevnt i
Dansk markedsføring logo
BT logo

Vil du høre mer?

Snakk med en spesialist