Om oss

Målet er å hjelpe din virksomhet til større suksess

Grunnlaget for LAZZAWEB ble lagt i 2015, og selskapet har blitt bygget opp på dette fundamentet. Selskapet er i dag sterkt og vi er dyktige til det vi driver med, nemlig å hjelpe din virksomhet til en større suksess.

Vår spisskompetanse sentrerer seg rundt kombinasjonen av Google AdWords, gjerne i forbindelse med det å lage gode hjemmesider for et stort spekter av bransjer. Vi er også fokuserte på å være en god støttespiller og samarbeidspartner for deg og din bedrift.

Når vi jobber med Google AdWords er det mulig konstant å måle våre innsatser, og å vurdere effektiviteten av forskjellige handlinger på objektivt og oversiktlig vis. Slik kan vi også levere månedlige rapporter til deg, slik at du holder deg fullstendig orientert om hva vi gjør for ditt selskaps tilstedeværelse på nettet. De målbare resultatene, så vel som kostnadene, vises sort på hvitt. Dertil kan du få unike webdesign som gjenspeiler din forretning eller dine kjerneverdier.

Vi leder besøkende til dine nettsider og gir din bedrift flere kunder

Som spesialister i Google AdWords, så lever vi av glade og tilfredse kunder. Derfor ransaker vi også konstant våre prestasjoner og evnen til å levere gode resultater. LAZZAWEB er et åpent og imøtekommende selskap, og vi legger vekt på et tett samarbeid med våre kunder. Kvalitativt gode løsninger kombineres med et høyt nivå av service og omtanke for kundenes behov.

Denne grunnsteinen i vår bedriftsfilosofi gir oss et sterkt utgangspunkt for å oppnå steker resultater. Blandingen av fornuftig bruk av AdWords og design av hjemmesider er en god kombinasjon. Når vi arbeider på din hjemmeside får vi også en god forståelse for din bedrift sine grunnleggende verdier, og hvilke kompetanseområder dere er sterke på. Dette utgjør en god bakgrunn for hvordan man planlegger en reklamestrategi for tilstedeværelse på Google, og en god organisk plassering i googlesøk.

Om du vil ha en helstøpt løsning hvor selv den minste detaljen er gjennomtenkt er du kommet til riktig sted hos LAZZAWEB. Vi lager hjemmesider, nettbutikker og gode reklamestrategier for deg. Om du lykkes, så lykkes også vi, og det er garantien for at du vil se konkrete resultater når du samarbeider med oss. Vårt mål er å skape merverdi for din virksomhet.

5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • Hegnar.no
  • Danmarks Radio (DR)
  • EY
  • Børsen