Våre spesialiteter. Din suksess.

Trenger du hjelp til å lage ny nettside?

Trenger bedriften din en ny hjemmeside? Nye nettsider er blitt veldig viktig i en tid hvor det handler om å få en så god plassering som mulig på Google. Vi kan hjelpe deg med å lage WordPress-hjemmeside til din bedrift i Norge hos LAZZAWEB. Vi er sertifisert Google partner og et Google-byrå fra Aalborg som er eksperter på flere fagområder, der et av disse fagområdene er WordPress-hjemmesider til bedrifter. Vi har WordPress spesialister og utviklere på huset med 5-10 års erfaring, som kan lage unike og skreddersydde hjemmesideløsninger til din bedrift.

Google Ads Byrå i Norge

La oss lage en ny nettside til deg

Man skal ikke undervurdere viktigheten av et godt nettsted, da det representerer bedriften på nett og dens profil utvendig. En god nettside hjelper blant annet din bedrift med å generere flere forespørsler og potensielt flere salg til bedriften. 

Hos LAZZAWEB hjelper vi deg med å nå ønsket målgruppe ved hjelp av skreddersydde løsninger. Vi kjenner godt til de mange funksjonene og mulighetene som WordPress inneholder og kan dermed hjelpe deg med å skape en funksjonell, optimalisert og attraktiv hjemmeside. Siden vi er et Google-byrå, følger vi Google sine retningslinjer og setter opp ditt nettsted basert på disse retningslinje.

Dette får du i et samarbeid med oss

Patrik Lazzarotto - CEO & Founder

Når vi inngår et samarbeid med deg er du ikke alene om hjemmesiden din. Dere vil få en hjemmeside som er søkemaskinvennlig og en hjemmeside som er rask og driftssikker. Dere kan også enkelt gjøre endringer på egenhånd, som å endre tekst og bilder, i WordPress-systemet. Vi legger stor vekt på brukervennlighet og design ettersom dette er en viktig faktor for å få besøkende på hjemmesiden til å konvertere til kunder. Du får med andre ord en avtale i topp klasse, med egen konsulent som sørger for at hjemmesiden fungerer optimalt, samt hjelp til og svar på andre spørsmål du har før og underveis i samarbeidet.

Lyst på en profesjonell nettside?

Dersom du har behov for en ny profesjonell nettside setter vi mer enn gjerne opp et møte med deg for å lære mer om bedriftens mål, hvilken bransje dere opererer i og hvilken målgruppe dere går etter, sånn at vi har et grunnlag for å gå i gang med designprosessen og kan lage et design som appellerer til din målgruppe. 

Vi legger aldri opp en ny nettside før du er 100% fornøyd og derfor gjør vi nødvendige endringer og justeringer til du blir fornøyd med resultatet. På hjemmesiden vår kan du booke en fysisk eller online avklaringsworkshop, sende en beskjed eller ringe til oss for å snakke om hvordan vi kan hjelpe deg.

Screenshot fra Google af søgning på herrebukser

Dette sier kundene våre

Color line

Hos Color Line, er vi igang med relansering av våres hjemmeside med online bookingplatform. Stor takk til LAZZAWEB for en flott innsats, og håper dere er klar til å hjelpe oss også neste gang.

Color Line gir hermed LAZZAWEB de beste anbefalinger.

Lene Madsen

Webansvarlig

Color Line Denmark

SNT case - Christian Aachmann

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, bl.a. på grunn av det proaktive arbeidet vi har opplevd.  Det taler nesten for seg selv når man har skapt så gode resultater, og det kan ikke benektes.

Christian Aachmann

CMO

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB har vært gode til å utfordre våre planer. De er dyktige og har de samme verdier som oss.  Med LAZZAWEB har vi en tett kontakt, og vi er kommet to skritt nærmere en samarbeidspartner.

Morten Kjær

CEO

Luksusbaby AS

LAZZAWEB er nevnt i
Mathias Teis og Frederik Stenbjerg

Vil du høre hva vi

kan gjøre for deg?