Våre spesialiteter. Din suksess.

Trenger du hjelp til å lage ny nettside?

Trenger bedriften din en ny hjemmeside? Nye nettsider er blitt veldig viktig i en tid hvor det handler om å få en så god plassering som mulig på Google. Vi kan hjelpe deg med å lage WordPress-hjemmeside til din bedrift i Norge hos LAZZAWEB. Vi er sertifisert Google partner og et Google-byrå fra Aalborg som er eksperter på flere fagområder, der et av disse fagområdene er WordPress-hjemmesider til bedrifter. Vi har WordPress spesialister og utviklere på huset med 5-10 års erfaring, som kan lage unike og skreddersydde hjemmesideløsninger til din bedrift.

La oss lage en ny nettside til deg

Man skal ikke undervurdere viktigheten av et godt nettsted, da det representerer bedriften på nett og dens profil utvendig. En god nettside hjelper blant annet din bedrift med å generere flere forespørsler og potensielt flere salg til bedriften. 

Hos LAZZAWEB hjelper vi deg med å nå ønsket målgruppe ved hjelp av skreddersydde løsninger. Vi kjenner godt til de mange funksjonene og mulighetene som WordPress inneholder og kan dermed hjelpe deg med å skape en funksjonell, optimalisert og attraktiv hjemmeside. Siden vi er et Google-byrå, følger vi Google sine retningslinjer og setter opp ditt nettsted basert på disse retningslinje.

Dette får du i et samarbeid med oss

Når vi inngår et samarbeid med deg er du ikke alene om hjemmesiden din. Dere vil få en hjemmeside som er søkemaskinvennlig og en hjemmeside som er rask og driftssikker. Dere kan også enkelt gjøre endringer på egenhånd, som å endre tekst og bilder, i WordPress-systemet. Vi legger stor vekt på brukervennlighet og design ettersom dette er en viktig faktor for å få besøkende på hjemmesiden til å konvertere til kunder. Du får med andre ord en avtale i topp klasse, med egen konsulent som sørger for at hjemmesiden fungerer optimalt, samt hjelp til og svar på andre spørsmål du har før og underveis i samarbeidet.

Lyst på en profesjonell nettside?

Dersom du har behov for en ny profesjonell nettside setter vi mer enn gjerne opp et møte med deg for å lære mer om bedriftens mål, hvilken bransje dere opererer i og hvilken målgruppe dere går etter, sånn at vi har et grunnlag for å gå i gang med designprosessen og kan lage et design som appellerer til din målgruppe. 

Vi legger aldri opp en ny nettside før du er 100% fornøyd og derfor gjør vi nødvendige endringer og justeringer til du blir fornøyd med resultatet. På hjemmesiden vår kan du booke en fysisk eller online avklaringsworkshop, sende en beskjed eller ringe til oss for å snakke om hvordan vi kan hjelpe deg.

Dette sier kundene våre

LAZZAWEB har været gode til at udfordre vores planer. De er dygtige, og har samme værdier som os. Med LAZZAWEB har vi en tæt kontakt, og vi er kommet to skridt nærmere en samarbejdspartner.

Morten Kjær

Indehaver

Luksusbaby A/S

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

LAZZAWEB er omtalt i

Vil du høre hva vi kan gjøre for deg?