Hjemmesider

Møt Mathias Schjøtt, vår leder av WEB

Hør hvordan Mathias er vår leder av WEB, skreddersy nettsteder til våre kunder.

Ny hjemmeside – Skreddersydd for din målgruppe og bransje

Lever hjemmesiden din opptil googles standarder? Vi sørger for at du hjemmeside er lagt opp på riktig vis, og at alt er fundert på Google sine retningslinjer. Det er nemlig ikke nok med en flott hjemmeside. Hvis din hjemmeside skal bli populær, så må også være synlig, og for å være synlig må den være lagt opp etter bestemte regler. På det viset kan nettbutikken få flere kunder, bloggen din flere lesere.

Kundestøtte

Du kan få en serviceavtale, slik at du aldri står alene.

God kontroll

Du kan enkelt ta hånd om alle bestillinger, opprette produkter og redigere hva som vises på nettsiden din.

Søkemaskinoptimert

Vi arbeider etter Googles retningslinjer.

Tilfredshet garantert

Du betaler først når hjemmesidedesighet er blitt godkjent av deg.

Profesjonell webdrift

Vi leverer raske og driftssikre løsninger for din hjemmeside.

Unike design

Vi utvikler et unikt design for din webshop.

Sådan virker processen

Oppstart
Det hele begynner med en samtale om ditt prosjekt, enten ansikt til ansikt, eller via telefonen.
Oppstartsspørsmål
Vi kommer til å stille deg våre oppstartsspørsmål. Dette hjelper oss med å forstå din virksomhet, bransjen du opererer i, og hvilke målgrupper du har. Du kan også forberede eksempler på innhold og disposisjoner.
Design og konsept
Vi begynner designprosessen, og skreddersyr et design som passer til din målgruppe, så vel som at du kommer på nivå over dine konkurrenter
Godkjennelse av design
Vi presenterer designutkast for deg. Når det passer perfekt, brukes designet til å lage en funksjonell nettside.
Frontend utvikling
Vi lager magi online, og skaper den perfekte hjemmesiden for deg og din bedrift.

Sådan
virker
processen

Hjemmeside case

Fra små 5 besøkende om dagen til nesten 500 om 14 dager

Etter å ha hjulpet med å designe et nytt nettsted som kunne gjøre besøkende til kundeforespørsler, startet vi med online annonsering på Google. Mer enn halvparten av de besøkende kommer via Google i dag, og Hjørring VVS har sett økende forespørsler fra kunder som kjøper seg klar.

Se alle cases

Lyt ikke på os.
Lyt til vores kunder.

"Jeg er imponert over resultatet og engasjementet Patrik er i sitt arbeid og den dialogen vi har hatt gjennom hele kurset.
Jeg har ingen tvil om at jeg skal bruke Patrik og Lazzaweb i fremtiden, selv når jeg trenger å se på Google Adwords og utvide på nettstedet.

Jeg anbefaler på det sterkeste å ta en prat med Patrik fra Lazzaweb hvis du går med ideen om et nytt nettsted. God pris, høy kvalitet og service."

Søren
Latter Instruktør
Søren Dinitzen

"LAZZAWEB har laget vår nettside og bidratt til å hjelpe med vår visuelle identitet. Vi er fornøyd med hele kurset og sluttresultatet. Vi vil definitivt bruke LAZZAWEB i fremtiden og vil anbefale andre å ringe dem. Det er valuta for pengene - både når det gjelder sysselsetting og lønnsomhet. En stor takk fra her."

Lasse Jakobsen
CEO
Action World

"På Color Line, Danmark, er vi bare på vei for å gjenopprette nettsiden vår med online bookingplattform. Takket være LAZZAWEB og ikke minst Patrik for en stor innsats. Vi håper du er god til å hjelpe oss en annen gang.

Color Line gir herved LAZZAWEB de beste anbefalinger."

Lena Madsen
Medie- og webansvarlig
Color Line Danmark

""Jeg har Hjørring varme og VVS og har brukt LAZZAWEB i omtrent et år nå og kan bare si at jeg er SUPER fornøyd. Har før brukte selskaper som sa at de kunne gjøre noe og ikke fikk noe ut av det. Med LAZZAWEB gikk nettsiden min fra 5 besøkende om dagen til nesten 500 på 14 dager ......... .. Drop avisannonser, radio osv. .... LAZZAWEB det virker 100% kombinere det med facebook og jeg sier at du vinner det""

Brian
CEO
Hjørring VVS

""Lazzaweb samlet en fantastisk nettside for snekkerfirmaet Søren Bernhard ApS, der vi som kunde er veldig fornøyd. Lazzaweb møtte de avtalte tidsfrister og ga 110% for å imøtekomme våre ønsker. Bare positive ord og anbefalinger fra dette.""

Pelle Hougaard
Regnskapsfører
Tømrerfirmaet Søren Bernhard

"Vi er fornøyd med CrossFit North 579 - Vi har vært / er veldig fornøyd med vårt samarbeid med Lazzaweb.
Vi har et fint, brukervennlig nettsted, og tjenesten er topp - ingenting å sette finger på der. De er dyktige på hva de gjør, og hjelper også med kort varsel, noe som noen ganger er svært nyttig.

Bare de beste anbefalingene herfra. :-)"

Helene
Partner
CrossFit North 579

"En skreddersydd nettside som ønsker noe.

Lazzaweb lytter og møter kundens ønsker så langt som mulig. Utrolig hjelpsomme og dyktige på sitt arbeid. Når du oppretter et tilpasset nettsted for en kunde, er det viktig å kunne samarbeide, og Lazzaweb kan si det. De er sterkt anbefalt hvis du har spesielle og spesifikke ønsker for deres hjemmeside."

Trine Mosskov
Eier
Mosskov Projects

Patrik Lazzarotto

Ja takk, jeg vil gjerne bli kontaktet

5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • Hegnar.no
  • Danmarks Radio (DR)
  • EY
  • Børsen