Våre spesialiteter. Din suksess.

Hjemmeside spesialist

Trenger din bedrift ny hjemmeside og er på jakt etter en spesialist på hjemmesider? Hos LAZZAWEB kan vi hjelpe deg med dette. LAZZAWEB er et Google-byrå som holder til i Aalborg i Danmark og tilbyr en rekke tjenester, blant annet hjemmeside til bedrift. Hos LAZZAWEB har vi spesialister som har mellom 5-10 års erfaring med WordPress og kan derfor skape unike og skreddersydde løsninger til din bedrift. Selv om vi holder til Aalborg, kan vi hjelpe bedrifter i hele Norge med å lage ny hjemmeside.

Trenger du hjelp av en hjemmeside spesialist?

Å ha en god hjemmeside er veldig viktig fordi den utgjør bedriftens ansikt online og profil eksternt. Hjemmesiden din skaper også henvendelser og salg til bedriften. Vi kan skreddersy løsninger til din bedrift som henvender seg til den målgruppen du ønsker å nå. 

WordPress systemet inneholder mange funksjoner og muligheter, som vi har lang erfaring med og kjenner godt til. Hvis din bedrift er opptatt av å drive profitabel forretning kan det være hensiktsmessig å investere i en funksjonell, optimalisert og tiltrekkende hjemmeside design. Ettersom vi er et Google-byrå kan du være 100% sikker på at hjemmesiden din er korrekt satt opp og følger Google sine retningslinjer.

Serviceavtale i verdensklasse

I et potensielt samarbeid står du aldri på egenhånd med hjemmesiden din. I tillegg til at du får en hjemmeside som er søkemaskinvennlig, sikrer vi din hjemmeside en rask og driftssikker løsning. Du kan også enkelt endre tekster og bilder i systemet på egenhånd. Høy brukervennlighet og design er også viktig for oss. Det vil si at vi har fokus på å skape høy konverteringsrate, sånn at besøkende på hjemmesiden konverterer til kunder. 

Hos LAZZAWEB får du en WordPress serviceavtale i verdensklasse, med en egen personlig kontaktperson som sikrer at hjemmesiden opptrer optimalt hver dag. Hos LAZZAWEB står vi alltid til rådighet med hjelp og svar på spørsmål også.

Ny hjemmeside – Noe for deg?

Hvis en hjemmeside bedrift er av interesse for deg foreslår vi at vi tar en prat om ditt prosjekt face to face eller via telefon. Det gjør at vi kan sette oss inn i bedriftens mål, bransje og målgruppe. Deretter begynner vi designprosessen og skreddersyr et design som er tilpasset din målgruppe.

Når det er gjort, presenterer vi designet til deg og setter opp selve hjemmesiden når du er 100% fornøyd. Eventuelt kan du booke en fysisk eller online avklaringsworkshop inne på vår hjemmeside, sende oss en beskjed, eller ringe til oss for å høre mer om hvilke muligheter vi har til din bedrift.

Dette sier kundene våre

LAZZAWEB har været gode til at udfordre vores planer. De er dygtige, og har samme værdier som os. Med LAZZAWEB har vi en tæt kontakt, og vi er kommet to skridt nærmere en samarbejdspartner.

Morten Kjær

Indehaver

Luksusbaby A/S

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

LAZZAWEB er omtalt i

Vil du høre hva vi kan gjøre for deg?