Våre spesialiteter. Din suksess.

Hjemmeside spesialist

Trenger din bedrift ny hjemmeside og er på jakt etter en spesialist på hjemmesider? Hos LAZZAWEB kan vi hjelpe deg med dette. LAZZAWEB er et Google-byrå som holder til i Aalborg i Danmark og tilbyr en rekke tjenester, blant annet hjemmeside til bedrift. Hos LAZZAWEB har vi spesialister som har mellom 5-10 års erfaring med WordPress og kan derfor skape unike og skreddersydde løsninger til din bedrift. Selv om vi holder til Aalborg, kan vi hjelpe bedrifter i hele Norge med å lage ny hjemmeside.

Google Ads Byrå i Norge

Trenger du hjelp av en hjemmeside spesialist?

Å ha en god hjemmeside er veldig viktig fordi den utgjør bedriftens ansikt online og profil eksternt. Hjemmesiden din skaper også henvendelser og salg til bedriften. Vi kan skreddersy løsninger til din bedrift som henvender seg til den målgruppen du ønsker å nå.

WordPress systemet inneholder mange funksjoner og muligheter, som vi har lang erfaring med og kjenner godt til. Hvis din bedrift er opptatt av å drive profitabel forretning kan det være hensiktsmessig å investere i en funksjonell, optimalisert og tiltrekkende hjemmeside design. Ettersom vi er et Google-byrå kan du være 100% sikker på at hjemmesiden din er korrekt satt opp og følger Google sine retningslinjer.

Serviceavtale i verdensklasse

Patrik Lazzarotto - CEO & Founder

I et potensielt samarbeid står du aldri på egenhånd med hjemmesiden din. I tillegg til at du får en hjemmeside som er søkemaskinvennlig, sikrer vi din hjemmeside en rask og driftssikker løsning. Du kan også enkelt endre tekster og bilder i systemet på egenhånd. Høy brukervennlighet og design er også viktig for oss. Det vil si at vi har fokus på å skape høy konverteringsrate, sånn at besøkende på hjemmesiden konverterer til kunder.

Hos LAZZAWEB får du en WordPress serviceavtale i verdensklasse, med en egen personlig kontaktperson som sikrer at hjemmesiden opptrer optimalt hver dag. Hos LAZZAWEB står vi alltid til rådighet med hjelp og svar på spørsmål også.

Ny hjemmeside – Noe for deg?

Hvis en hjemmeside bedrift er av interesse for deg foreslår vi at vi tar en prat om ditt prosjekt face to face eller via telefon. Det gjør at vi kan sette oss inn i bedriftens mål, bransje og målgruppe. Deretter begynner vi designprosessen og skreddersyr et design som er tilpasset din målgruppe.

Når det er gjort, presenterer vi designet til deg og setter opp selve hjemmesiden når du er 100% fornøyd. Eventuelt kan du booke en fysisk eller online avklaringsworkshop inne på vår hjemmeside, sende oss en beskjed, eller ringe til oss for å høre mer om hvilke muligheter vi har til din bedrift.

Screenshot fra Google af søgning på herrebukser
LAZZAWEB Hjemmeside cover billede

Hva vi kan hjelpe med?

En god hjemmeside er noe av det viktigste din bedrift kan ha. Det er bedriftens ansikt utad, og en positiv imøtekommelse for kunden kan være avgjørende for enhver suksess du har. For hjemmeside design har vi eksperter som kan hjelpe deg med dette, sette opp den beste SEO optimaliseringen, og gi deg en profesjonell hjemmeside du kan være sikker på er av høy nok kvalitet.

Om du av en eller annen årsak ikke er fornøyd med din nåværende hjemmeside, eller bare behøver en splitter ny nettside så har LAZZAWEB alle verktøyene for å hjelpe deg med akkurat det. Det er alltid smart å la profesjonelle ta seg av noe slikt, og da en WordPress nettside kan føles litt komplisert å sette opp for en som ikke har erfaring, har vi altså det du behøver. En ny nettside WordPress kan være akkurat det bedriften din trenger, og ved hjelp av en god hjemmeside design så kan du få en profesjonell hjemmeside du er stolt av. Ta kontakt med oss for å få mer informasjon.

Dette sier kundene våre

Color line

Hos Color Line, er vi igang med relansering av våres hjemmeside med online bookingplatform. Stor takk til LAZZAWEB for en flott innsats, og håper dere er klar til å hjelpe oss også neste gang.

Color Line gir hermed LAZZAWEB de beste anbefalinger.

Lene Madsen

Webansvarlig

Color Line Denmark

SNT case - Christian Aachmann

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, bl.a. på grunn av det proaktive arbeidet vi har opplevd.  Det taler nesten for seg selv når man har skapt så gode resultater, og det kan ikke benektes.

Christian Aachmann

CMO

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB har vært gode til å utfordre våre planer. De er dyktige og har de samme verdier som oss.  Med LAZZAWEB har vi en tett kontakt, og vi er kommet to skritt nærmere en samarbeidspartner.

Morten Kjær

CEO

Luksusbaby AS

LAZZAWEB er omtalt i
Mathias Teis og Frederik Stenbjerg

Vil du høre hva vi kan gjøre for deg?