Våre spesialiteter. Din suksess.

Trenger din bedrift hjelp med Google annonsering?

Ønsker du flere henvendelser, flere kunder og økt omsetning? Da kan Google annonser være noe for din bedrift. Annonser på Google sin søkemotor kan nemlig øke sjansen for at din bedrift blir vist når folk søker etter produkter eller tjenester du tilbyr. Enten du ønsker flere besøkende på hjemmesiden din, flere telefonsamtaler eller flere butikkbesøk er dette noe som annonser på Google kan hjelpe deg med å oppnå. 

Hos LAZZAWEB kan vi hjelpe din bedrift med dette. Vi er et Google-byrå fra Aalborg, men selv om vi har kontor i Aalborg kan vi hjelpe de fleste bedrifter, både store og små, med Google annonsering i Norge. Vi har et team bestående av sertifiserte spesialister med mye erfaring som kan hjelpe deg med Google Adwords for å øke trafikken til ditt nettsted. På den måten vil du kunne få flere henvendelser og kunder til bedriften din, og øke omsetningen. 

Vi er et ambisiøst og proaktivt Google-byrå som jobber med den nyeste kunnskapen innenfor Google Ads og kan derfor tilby deg den beste service innenfor Google Ads universet.

I et potensielt samarbeid med oss får du din egen personlige konsulent til disposisjon, men har vårt Google Ads team bak deg som vil fungere som sparringspartnere og forsikre at kontoen din kvalitetssikres kontinuerlig. I tillegg til å være Google Ads konsulenter har vi stor forretningsforståelse og sparrer gjerne med deg om ting utenfor Google Ads-panelet.

Google Ads Byrå i Norge

La oss hjelpe deg med Google annonsering

Vår styrke som Google-byrå er å skalere. Dette gjør vi med utgangspunkt i vår egen struktur og oppsett av Google Ads. Med flere fornøyde kunder har vi utviklet en unik og testet mal, slik at du kan være trygg på at det vi gjør fungerer. Vi samarbeider og har samarbeidet med flere forskjellige virksomheter, både store og små. Felles for alle samarbeid er at vi alltid har fokus på å vokse. Det vil si evnen til å øke en Google Ads omsetning hele tiden, mens annonseringens utbytte øker.

Er du interessert i å annonsere på Google?

Patrik Lazzarotto - CEO & Founder

Hos LAZZAWEB er vi en samarbeidspartner som gir råd og sparrer, slikt at din virksomhet kan bli tatt til det neste nivået på tvers av plattformer og resultater. Hvis vi inngår et samarbeid vil vi være mer enn en leverandør av Google Ads. Enten du allerede holder på med annonser på Google eller samarbeider med et eksisterende byrå, men ønsker å ta det til neste nivå, er vi i LAZZAWEB sannsynligvis en god match. 

Dersom du er interessert i en spesialist på Google annonser kan du fylle inn kontaktskjemaet og så kan vi vurdere om vi kan ta bedriften din til neste nivå. Noen ganger kan det være vanskelig å inngå et samarbeid med noen man aldri har hørt om før, men istedenfor å overbevise deg om hvorfor du bør velge LAZZAWEB, så hør på hva kundene våre sier om oss. Det er mye mer troverdig å høre fra tidligere kunder enn å høre det fra oss.

Dette sier kundene våre

Color line

Hos Color Line, er vi igang med relansering av våres hjemmeside med online bookingplatform. Stor takk til LAZZAWEB for en flott innsats, og håper dere er klar til å hjelpe oss også neste gang.

Color Line gir hermed LAZZAWEB de beste anbefalinger.

Lene Madsen

Webansvarlig

Color Line Denmark

SNT case - Christian Aachmann

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, bl.a. på grunn av det proaktive arbeidet vi har opplevd.  Det taler nesten for seg selv når man har skapt så gode resultater, og det kan ikke benektes.

Christian Aachmann

CMO

Shaping New Tomorrow

LAZZAWEB har vært gode til å utfordre våre planer. De er dyktige og har de samme verdier som oss.  Med LAZZAWEB har vi en tett kontakt, og vi er kommet to skritt nærmere en samarbeidspartner.

Morten Kjær

CEO

Luksusbaby AS

LAZZAWEB er nevnt i
Mathias Teis og Frederik Stenbjerg

Vil du høre hva vi

kan gjøre for deg?