Våre spesialiteter. Din suksess.

Trenger din bedrift hjelp med Google annonsering?

Ønsker du flere henvendelser, flere kunder og økt omsetning? Da kan Google annonser være noe for din bedrift. Annonser på Google sin søkemotor kan nemlig øke sjansen for at din bedrift blir vist når folk søker etter produkter eller tjenester du tilbyr. Enten du ønsker flere besøkende på hjemmesiden din, flere telefonsamtaler eller flere butikkbesøk er dette noe som annonser på Google kan hjelpe deg med å oppnå. 

Hos LAZZAWEB kan vi hjelpe din bedrift med dette. Vi er et Google-byrå fra Aalborg, men selv om vi har kontor i Aalborg kan vi hjelpe de fleste bedrifter, både store og små, med Google annonsering i Norge. Vi har et team bestående av sertifiserte spesialister med mye erfaring som kan hjelpe deg med Google Adwords for å øke trafikken til ditt nettsted. På den måten vil du kunne få flere henvendelser og kunder til bedriften din, og øke omsetningen. 

Vi er et ambisiøst og proaktivt Google-byrå som jobber med den nyeste kunnskapen innenfor Google Ads og kan derfor tilby deg den beste service innenfor Google Ads universet.

I et potensielt samarbeid med oss får du din egen personlige konsulent til disposisjon, men har vårt Google Ads team bak deg som vil fungere som sparringspartnere og forsikre at kontoen din kvalitetssikres kontinuerlig. I tillegg til å være Google Ads konsulenter har vi stor forretningsforståelse og sparrer gjerne med deg om ting utenfor Google Ads-panelet.

La oss hjelpe deg med Google annonsering

Vår styrke som Google-byrå er å skalere. Dette gjør vi med utgangspunkt i vår egen struktur og oppsett av Google Ads. Med flere fornøyde kunder har vi utviklet en unik og testet mal, slik at du kan være trygg på at det vi gjør fungerer. Vi samarbeider og har samarbeidet med flere forskjellige virksomheter, både store og små. Felles for alle samarbeid er at vi alltid har fokus på å vokse. Det vil si evnen til å øke en Google Ads omsetning hele tiden, mens annonseringens utbytte øker.

Er du interessert i å annonsere på Google?

Hos LAZZAWEB er vi en samarbeidspartner som gir råd og sparrer, slikt at din virksomhet kan bli tatt til det neste nivået på tvers av plattformer og resultater. Hvis vi inngår et samarbeid vil vi være mer enn en leverandør av Google Ads. Enten du allerede holder på med annonser på Google eller samarbeider med et eksisterende byrå, men ønsker å ta det til neste nivå, er vi i LAZZAWEB sannsynligvis en god match. 

Dersom du er interessert i en spesialist på Google annonser kan du fylle inn kontaktskjemaet og så kan vi vurdere om vi kan ta bedriften din til neste nivå. Noen ganger kan det være vanskelig å inngå et samarbeid med noen man aldri har hørt om før, men istedenfor å overbevise deg om hvorfor du bør velge LAZZAWEB, så hør på hva kundene våre sier om oss. Det er mye mer troverdig å høre fra tidligere kunder enn å høre det fra oss.

Dette sier kundene våre

LAZZAWEB har været gode til at udfordre vores planer. De er dygtige, og har samme værdier som os. Med LAZZAWEB har vi en tæt kontakt, og vi er kommet to skridt nærmere en samarbejdspartner.

Morten Kjær

Indehaver

Luksusbaby A/S

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

LAZZAWEB er omtalt i

Vil du høre hva vi kan gjøre for deg?