Få vekstanalyse
Våre spesialiteter. Din suksess.

Trenger din bedrift hjelp med Google annonsering?

Ønsker du flere henvendelser, flere kunder og økt omsetning? Da kan Google annonser være noe for din bedrift. Annonser på Google sin søkemotor kan nemlig øke sjansen for at din bedrift blir vist når folk søker etter produkter eller tjenester du tilbyr. Enten du ønsker flere besøkende på hjemmesiden din, flere telefonsamtaler eller flere butikkbesøk er dette noe som annonser på Google kan hjelpe deg med å oppnå.

Hos LAZZAWEB kan vi hjelpe din bedrift med dette. Vi er et Google-byrå fra Aalborg, men selv om vi har kontor i Aalborg kan vi hjelpe de fleste bedrifter, både store og små, med Google annonsering i Norge. Vi har et team bestående av sertifiserte spesialister med mye erfaring som kan hjelpe deg med Google Adwords for å øke trafikken til ditt nettsted. På den måten vil du kunne få flere henvendelser og kunder til bedriften din, og øke omsetningen.

Vi er et ambisiøst og proaktivt Google-byrå som jobber med den nyeste kunnskapen innenfor Google Ads og kan derfor tilby deg den beste service innenfor Google Ads universet.

I et potensielt samarbeid med oss får du din egen personlige konsulent til disposisjon, men har vårt Google Ads team bak deg som vil fungere som sparringspartnere og forsikre at kontoen din kvalitetssikres kontinuerlig. I tillegg til å være Google Ads konsulenter har vi stor forretningsforståelse og sparrer gjerne med deg om ting utenfor Google Ads-panelet.

Snakk med en spesialist

Fordelene av å bruke annonsering på Google

Man må gjøre seg bemerket på en eller annen måte. Det er ikke det letteste i verden om man ikke har kunnskapen nødvendig, men det er tross alt derfor vi er her. Vi har alt du behøver når du vil annonsere på Google, og det inkluderer den nødvendige ekspertisen. Og det er veldig mange fordeler ved å bruke annonsering i Google, sannsynligvis flere enn du forestiller deg. På mange måter kan det anses for å være helt nødvendig for din bedrift, med mindre profilen er skikkelig nisje, og du bare blir lagt merke til ved at folk i lokalområdet snakker om den, og forteller om gode opplevelser de har hatt.

Men det er noe som skjer sjeldnere og sjeldnere, og i dag finner du bedrifter via annonser på Google mer enn noe annet. Det er dermed veldig viktig at du blir lagt merke til på den måten du vil, og at du benytter deg av de rette søkeordene så du får det som du ønsker.

En Google annonse for din bedrift kan anses for å være helt avgjørende for hvorvidt du er suksessfull eller ei. Med mindre man blir lagt merke til så hjelper det ikke å ha et svært godt produkt, fordi ingen vet om det. Du lurer kanskje på hvorfor noen produkter som beviselig er dårlige har så stor suksess? Det er fordi de har klart å finne ut av algoritmen, og driver med Google annonsering på et høyt nivå. Så, om man skulle klare å kombinere det med et godt produkt, som du sannsynligvis har, så er sjansene for enda større suksess veldig høye.

La oss hjelpe deg med Google annonsering

Vår styrke som Google-byrå er å skalere. Dette gjør vi med utgangspunkt i vår egen struktur og oppsett av Google Ads. Med flere fornøyde kunder har vi utviklet en unik og testet mal, slik at du kan være trygg på at det vi gjør fungerer. Vi samarbeider og har samarbeidet med flere forskjellige virksomheter, både store og små. Felles for alle samarbeid er at vi alltid har fokus på å vokse. Det vil si evnen til å øke en Google Ads omsetning hele tiden, mens annonseringens utbytte øker.

Så det er egentlig ingen negative sider til å annonsere på Google, spesielt ikke når vi gjør det for deg!

Er du interessert i å annonsere på Google?

Hos LAZZAWEB er vi en samarbeidspartner som gir råd og sparrer, slikt at din virksomhet kan bli tatt til det neste nivået på tvers av plattformer og resultater. Hvis vi inngår et samarbeid vil vi være mer enn en leverandør av Google Ads. Enten du allerede holder på med annonser på Google eller samarbeider med et eksisterende byrå, men ønsker å ta det til neste nivå, er vi i LAZZAWEB sannsynligvis en god match.

Dersom du er interessert i en spesialist på Google annonser kan du fylle inn kontaktskjemaet og så kan vi vurdere om vi kan ta bedriften din til neste nivå. Noen ganger kan det være vanskelig å inngå et samarbeid med noen man aldri har hørt om før, men istedenfor å overbevise deg om hvorfor du bør velge LAZZAWEB, så hør på hva kundene våre sier om oss. Det er mye mer troverdig å høre fra tidligere kunder enn å høre det fra oss.

Om det er noe du til slutt velger å gjøre så kan en annonse på Google hjelpe deg. Les hva andre har å si om vår tjeneste og hvor godt du jobber, så tar du også kontakt med oss. Det å annonsere på Google kan føles litt overveldende, men om du overlater det til ekspertene så skal du se at det blir mye mer komfortabelt. Og, ikke tro at vi dermed sagt utelater deg fra noen beslutning. Det er du som bestemmer veien videre, og hva du ønsker, rent spesifikt.

Annonsering i Google behøver man ikke gjøre vanskeligere enn det det faktisk er, spesielt ikke om du bruker LAZZAWEB, med all vår ekspertise og erfaring på området. Ta gjerne kontakt når du føler deg klar for å ta bedriften din til et nytt nivå, og når du føler Google annonsering er det du vil forbedre for din bedrift!

Dette sier kundene våre

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, bl.a. på grunn av det proaktive arbeidet vi har opplevd.  Det taler nesten for seg selv når man har skapt så gode resultater, og det kan ikke benektes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

Hos Color Line, er vi igang med relansering av våres hjemmeside med online bookingplatform. Stor takk til LAZZAWEB for en flott innsats, og håper dere er klar til å hjelpe oss også neste gang. Color Line gir hermed LAZZAWEB de beste anbefalinger.

Lene Madsen

Color Line Denmark

LAZZAWEB har vært gode til å utfordre våre planer. De er dyktige og har de samme verdier som oss.  Med LAZZAWEB har vi en tett kontakt, og vi er kommet to skritt nærmere en samarbeidspartner.

Morten Kjær

Luksusbaby AS

LAZZAWEB er nevnt i
Dansk markedsføring logo
BT logo

Vil du høre hva vi kan gjøre for deg?

Snakk med en spesialist
cross