Få vekstanalyse
Våre spesialiteter. Din suksess.

Vi styrker virksomheten din gjennom Google Ads

Search, YouTube, Google Shopping og Display. Vår ekspertise dekker hele spekteret av muligheter, og vi er høyt anerkjent både blant kunder og i bransjen grunnet vår åpenhet og vårt ubetingede fokus på Google-tjenester.

Vi hjelper deg personlig med å nå nye høyder med Google Ads – fra data til verdi. Det gjør vi gjennom proaktiv Google optimalisering og rapportering, som sikrer deg det beste utgangspunkt for suksess, måned for måned.

Vårt team av erfarne spesialister drifter ikke bare kundenes Google Ads-oppsett, de går målrettet etter å skape vekst. Hos LAZZAWEB skaper vi derfor gode relasjoner med kunder, som motiveres av vekst.

For det samme gjør vi. Vi lykkes bare når du lykkes.

Snakk med en spesialist

Derfor bør du velge LAZZAWEB som Google Ads-byrå

  • 94 % av kundene våre forteller oss at vi er proaktive.
  • Vi har direkte kontakt og sparrer med Googles hovedkontor i Dublin.
  • Personlig kommunikasjon med egen Google Ads-spesialist.
  • Høy intern kvalitetssikring, som gir optimal ytelse.
  • Spesialitet i Google Ads annonsering (tidligere kalt adwords).
Du er sannsynligvis en ekspert i din bransje, og vet alt om det. På samme måte kan du anse oss som en Google Ads (adwords) spesialist, vi vet hva vi driver med, og er en av de beste på adwords annonsering i Norge. Vi har folk i ulike felt som kan hjelpe deg med alt du behøver, og som et Google Ads byrå tar vi stolthet i det vi driver med. Vi vil hjelpe deg så godt vi kan, og i samarbeid med dine ønsker og hva du selv er ute etter, kan vi planlegge søkemotoroptimaliseringen på best mulig måte.Trenger du hjelp til Google ads for din bedrift har LAZZAWEB det du trenger, og vi føler ikke at vi skryter for mye når vi sier at vi er et av de beste Google ads byråene i Norge. Du er en ekspert i ditt felt, på samme måte som vi er det i vårt, så nøl ikke med å ta kontakt når du har noe du trenger å løse.

Vi tar Google Ads-resultatene dine til det høyeste nivået

Felles for alle våre samarbeid er at fokus alltid er på skalering. Dette betyr at vi kontinuerlig optimaliserer Google-Ads kontoen din for å øke investeringsavkastningen.

Med oss får du en proaktiv partner som organiserer oppsettet ditt slik at bedriften din løftes til nye høyder, ved hjelp av vår kunnskap, IT-løsninger og maskin læringsteknologi.
Mye mer enn et mekanisk Google Ads-byrå
Våre spesialister hjelper deg personlig med å omgjøre data til virkelig verdi og nå nye høyder med Google Ads gjennom løpende proaktiv optimalisering og rapportering.
Et helt team av proaktive spesialister
Hos LAZZAWEB har du ikke bare en konsulent, men et helt team bak deg, som alle fungerer som dine personlige sparringspartnere og sørger for kontinuerlig kvalitet på Google Ads-kontoen din.
Unik dynamisk og skalerbar prismodell
Vi streber etter å vokse sammen med kunden våre. Avtalen vår er derfor basert på en elastisk struktur, som følger din vekst og sikrer deg det beste utgangspunktet for suksess.

Google Ads Spesialister

Hos LAZZAWEB har vi spesialister med mange års erfaring som kan hjelpe bedriften din med annonsering på Google AdWords. Google Ads teamet hos LAZZAWEB holder seg hele tiden oppdatert på de nyeste trendene innenfor Google Ads. Det gjør at vi kan tilby best service blant andre aktører i bransjen. I et samarbeid med oss får du egen konsulent og et helt team som kvalitetssikrer kontoen din kontinuerlig, og som du kan sparre med om det meste.

LAZZAWEB hjelper deg med Google AdWords i Norge

Hos LAZZAWEB har vi med årene utviklet en egen struktur og oppsett av Google Ads. Vi har mange fornøyde kunder i bagasjen som har fått testet vår modell og du kan derfor være trygg på at måten vi jobber på fungerer. Hos LAZZAWEB har vi samarbeidet med mange slags virksomheter, som varierer i størrelse og bransje, men uavhengig av dette har vi det samme fokus i alle samarbeid: å skalere. Det betyr at vi har fokus på å øke omsetningen permanent samtidig som fortjenesten av annonseringen øker. Vi hjelper med Google Ads i hele Norge. Hvis du derfor leter etter hjelp med Google Ads i Oslo, er vi også tilgjengelig her.

Få 15 tips til lave klikkpriser og høye plasseringer

I denne whitebook`n deler vi åpent vår mangeårige erfaring fra Google Ads-bransjen og avslører nøyaktig hvordan vi optimaliserer Quality Score hos LAZZAWEB.

Quality Score har stor innvirkning på klikk prisene i Google Ads. Hvis du for eksempel har en høy Quality Score, vil du bli belønnet med lavere klikkpriser og bedre plasseringer og kan til slutt skape mye lavere konverteringpriser.

Få våre praktiske tips og triks til hvordan du kan øke Quality Score og dermed senke konverteringprisene dine.

*innholdet er på dansk.

Du tilmelder deg samtidig LAZZAWEBs nyhetsbrev.

Shaping New Tomorrow vækster på udenlandske markeder

Se case-video

Dette sier kundene våre

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, bl.a. på grunn av det proaktive arbeidet vi har opplevd.  Det taler nesten for seg selv når man har skapt så gode resultater, og det kan ikke benektes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

Hos Color Line, er vi igang med relansering av våres hjemmeside med online bookingplatform. Stor takk til LAZZAWEB for en flott innsats, og håper dere er klar til å hjelpe oss også neste gang. Color Line gir hermed LAZZAWEB de beste anbefalinger.

Lene Madsen

Color Line Denmark

LAZZAWEB har vært gode til å utfordre våre planer. De er dyktige og har de samme verdier som oss.  Med LAZZAWEB har vi en tett kontakt, og vi er kommet to skritt nærmere en samarbeidspartner.

Morten Kjær

Luksusbaby AS

Møt Google Ads-spesialistene dine

Snakk med en spesialist

Lasse Knudsen

Head of PPC

Vi arbeider proaktivt sammen med våre kunder for å skape de best mulige resultater for deres online annonsering i Google-Ads.

Bilal Yasin

Senior Paid Search Specialist

Jeg er veldig resultatorientert og ambisiøs, og det er jeg også på mine kunders vegne. Det er viktig for meg å være på det vinnende laget.

Casper Jørgensen

Paid Search Specialist

Jeg er en ambisiøs og engasjert Google Ads-spesialist med cand. merc. i markedsføring. Jeg brenner for digital markedsføring og er dreven for å skape resultater for kundene våre. I tillegg søker jeg alltid ny kunnskap og liker å prøve nye initiativer i arbeidet med å være best-in-class.

Jacob Christensen

Paid Search Specialist

Jeg har en stor passion innenfor datadrevet markedsføring. Ærligheten og den enkle logikken bak data appellerer veldig til meg, og jeg liker å ta velbegrunnede beslutninger som skaper vekst for våre kunder.

Joachim Stenskrog

Associated Paid Search Specialist

Kombinasjonen av resultater, kontinuerlig optimalisering og forbedring samt ærligheten til dataene du jobber med i online markedsføring, appellerer til meg og passer perfekt til mine verdier som menneske.

Kristoffer Kjær

Senior Paid Search Specialist

Jeg liker å arbeide med Google Ads på grunn av samspillet med nettsider som harmonerer perfekt med min bakgrunn innenfor programmering.

Morten Paamejer Kristoffersen

Associated Paid Search Specialist

Jeg er en målrettet og resultatorientert person som finner min egen suksess i takt med suksessveksten til mine kunder. Min konkurrerende og analytiske tankegang lar meg finne glede i gjennomtenkte forberedelser som baner vei for bedre resultater.

Mathias Reberholt

Paid Search Assistant

I arbeidet mitt hos LAZZAWEB jobber jeg med Bilal Yasin for å vekste kundene våre så mye som mulig gjennom en resultatorientert og datadrevet tilnærming.
cross