Våre spesialiteter. Din suksess.

Google Ads Trondheim

Trenger din bedrift hjelp til Google Ads i Trondheim? Få støtte av et profesjonelt Google byrå til dette. LAZZAWEB kan hjelpe deg med Google markedsføring. Vi har kontorer i Aalborg, men vi kan hjelpe både store og små kunder i Trondheim med Google Ads. Hvis du vil inngå et samarbeid i Google adwords i Trondheim vil vi gjerne hjelpe din virksomhet med å oppnå resultater.

Vi kan hjelpe deg med Google Ads i Trondheim

LAZZAWEB er et ambisiøst og proaktivt byrå, som jobber med den ferskeste kunnskapen innen Google Ads. Dette sørger for at vi har et team som består av erfarne og sertifiserte spesialister. Hvis du velger LAZZAWEB som din samarbeidspartner til Google Ads får du din egen konsulent og et team som kvalitetssikrer din Google Ads konto og fungerer som sparringspartnere. Slik oppnår vi best resultater og ytterlig vekstpotensial. 

LAZZAWEB er sertifisert Google partner og deltar også på Google arrangementer, hvor vi tester ut nye funksjoner i samarbeid med Google. I tillegg underviser vi for Google Success Online. Vi er m.a.o. en verdig aktør med høy kompetanse i Google Ads. I tillegg til mye kunnskap om Google Ads har vi også utmerket forretningsforståelse.

La oss inngå et samarbeid

Dersom du trenger hjelp til Google Ads i Trondheim er vi mest sannsynlig en god match, uansett hvilken relasjon din bedrift har til Google markedsføring. LAZZAWEB har tidligere hjulpet både nyetablerte bedrifter og e-handelsbedrifter til å produsere synlige resultater. Dette har vi fått til ved hjelp av en kompleks struktur i henhold til oppsett av Google Ads. Vi har skapt en unik og testet modell som virker og skaper resultater for våre kunder, med over 100 fornøyde kunder på CV-en.

Styrken til LAZZAWEB ligger i å skalere, og det er dette vi vil ha fokus på i et eventuelt fremtidig samarbeid. Dette innebærer å skalere Google Ads kontoen deres kontinuerlig, samtidig som annonseringens gevinst stiger. 

Hos LAZZAWEB ønsker vi å være mer enn bare en leverandør. LAZZAWEB ønsker å være en samarbeidsparter og sparringspartner som gir løpende råd og hjelper bedriften din til nye høyder. Vi er med andre ord mer enn bare en Google Ads-leverandør i et potensielt samarbeid. Ta kontakt med oss hvis dette er av interesse.

Google Ads versus AdWords?

AdWords er det opprinnelige navnet på Google sin annonsetjeneste som du kan kjøpe. I fjor endret Google navnet fra AdWords til Google Ads, noe som gjorde det til det offisielle navnet på annonseverktøyet i dag. Begge begrepene brukes imidlertid fortsatt om hverandre, og hvis du velger å inngå et samarbeid med oss ​​på Google Ads i Trondheim, kan det godt være at du vil høre oss bruke begge navnene.

Dette sier kundene våre

LAZZAWEB har været gode til at udfordre vores planer. De er dygtige, og har samme værdier som os. Med LAZZAWEB har vi en tæt kontakt, og vi er kommet to skridt nærmere en samarbejdspartner.

Morten Kjær

Indehaver

Luksusbaby A/S

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

LAZZAWEB er omtalt i

Vil du høre hva vi kan gjøre for deg?