Våre spesialiteter. Din suksess.

Google Ads Bergen

Vurderer du å benytte deg av Google Ads i Bergen? Da kan du få hjelp av et profesjonelt Google Ads byrå. Hos LAZZAWEB kan vi hjelpe både store og små bedrifter med Google Ads i Bergen. Vi er et Google-byrå fra Aalborg i Danmark, men kan hjelpe kunder i Bergen og Norge med Google markedsføring. Så hvis du trenger hjelp til Google AdWords/Google Ads i Bergen hjelper vi gjerne din bedrift med å oppnå resultater.

Google Ads i Bergen – Sånn kan vi hjelpe deg

Hos LAZZAWEB har vi et team bestående av erfarne og sertifiserte spesialister i Google Ads, som har jobbet med flere forskjellige merker og bedrifter. Hos LAZZAWEB er vi ambisiøse og proaktive, og jobber hele tiden med fersk kunnskap innenfor Google Ads. 

Dersom du velger oss til å hjelpe deg med Google Ads vil du få din egen PPC-konsulent, som har mange års erfaring med Google Ads. I tillegg har du et helt team bak deg som fungerer som personlige sparringspartnere og kvalitets sikrer din Google Ads konto. På den måten kan vi oppnå gode resultater og maksimalt vekstpotensial. 

Siden vi er Google partner deltar vi ofte på Google arrangementer og hjelper Google med å teste ut nye funksjoner. Vi underviser også for Google Success Online. Du kan med andre ord være sikker på at vi er en seriøs aktør med stor kunnskap om Google Ads. Foruten å være tekniske konsulenter i Google Ads har vi også stor forretningsforståelse.

Trenger du hjelp til Google Ads i Bergen?

Vi har hjulpet nyetablerte bedrifter med å bli ledende aktører på markedet og har vært med på å utvikle e-handelsbedrifter og andre bedrifter til å oppnå synlige resultater. Styrken vår ligger i å skalere, noe vi gjør med utgangspunkt i en avansert struktur og oppsett av Google Ads. 

Vi har over 100 fornøyde kunder på CV-en og bygget opp et unikt og testet rammeverk som fungerer og skaper resultater for våre kunder. I et potensielt samarbeid vil fokuset være rettet mot skalering, som vil si å kunne skalere en Google Ads konto kontinuerlig, mens annonseringens avkastning øker.

LAZZAWEB er en samarbeids- og sparringspartner som løpende gir råd, sånn at vi kan løfte din bedrift til nye høyder sammen. Uansett hvilken relasjon din bedrift har til Google markedsføring, er vi mest sannsynlig en god match hvis du ønsker å ta det til det neste nivået. I et potensielt samarbeid er vi mer enn en Google Ads-leverandør. Interessert? Send oss en beskjed eller ring til oss i dag.

Dette sier kundene våre

LAZZAWEB har været gode til at udfordre vores planer. De er dygtige, og har samme værdier som os. Med LAZZAWEB har vi en tæt kontakt, og vi er kommet to skridt nærmere en samarbejdspartner.

Morten Kjær

Indehaver

Luksusbaby A/S

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

Christian Aachmann

Marketingdirektør

Shaping New Tomorrow

Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

Camilla Breuner

Marketingkoordinator

Skallerup Seaside Resort

Vi måler altid samarbejdspartnere på tre mål; Rapportering, kommunikation og kvalitet af arbejde (i dette tilfælde: Hvor mange kunder giver det) – Her har LAZZAWEB scoret max.

Ligeledes er hele deres team altid smilende og imødekommende på kontoret, hvilket betyder meget for os.

Mike Vestergaard

Adm. direktør

DIGURA

Vælger man LAZZAWEB som sit marketingbureau, kan man forvente gennemsigtighed og ærlighed. Det er tilmed ikke et bureau som alle andre. Her er der tale om samarbejdspartnere af højeste kvalitet. De tager det store slæb, mens man som kunde også skal være med, for at skabe de bedste resultater, hvilket MANGE bureauer kan lære meget af.

Thomas Nygaard

E-commerce manager

Reservedele.nu

LAZZAWEB er omtalt i

Vil du høre hva vi kan gjøre for deg?