Få vekstanalyse
Våre spesialiteter. Din suksess.

Google Ads Bergen

Vurderer du å benytte deg av Google Ads i Bergen? Da kan du få hjelp av et profesjonelt Google Ads byrå. Hos LAZZAWEB kan vi hjelpe både store og små bedrifter med Google Ads i Bergen. Vi er et Google-byrå fra Aalborg i Danmark, men kan hjelpe kunder i Bergen og Norge med Google markedsføring. Så hvis du trenger hjelp til Google AdWords/Google Ads i Bergen hjelper en dyktig LAZZAWEB AdWords konsulent gjerne din bedrift med å oppnå resultater.

Snakk med en spesialist

Google Ads i Bergen – Sånn kan vi hjelpe deg

Hos LAZZAWEB har vi et team bestående av erfarne og sertifiserte spesialister i Google Ads, som har jobbet med flere forskjellige merker og bedrifter. Hos LAZZAWEB er vi ambisiøse og proaktive, og jobber hele tiden med fersk kunnskap innenfor Google Ads.

Dersom du velger oss til å hjelpe deg med Google Ads vil du få din egen PPC-konsulent, som har mange års erfaring med Google Ads. I tillegg har du et helt team bak deg som fungerer som personlige sparringspartnere og kvalitets sikrer din Google Ads konto. På den måten kan vi oppnå gode resultater og maksimalt vekstpotensial.

Siden vi er Google partner deltar vi ofte på Google arrangementer og hjelper Google med å teste ut nye funksjoner. Vi underviser også for Google Success Online. Du kan med andre ord være sikker på at vi er en seriøs aktør med stor kunnskap om Google Ads. Foruten å være tekniske konsulenter i Google Ads har vi også stor forretningsforståelse.

Trenger du hjelp til Google Ads i Bergen?

Vi har hjulpet nyetablerte bedrifter med å bli ledende aktører på markedet og har vært med på å utvikle e-handelsbedrifter og andre bedrifter til å oppnå synlige resultater. Styrken vår ligger i å skalere, noe vi gjør med utgangspunkt i en avansert struktur og oppsett av Google Ads.

Vi har over 100 fornøyde kunder på CV-en og bygget opp et unikt og testet rammeverk som fungerer og skaper resultater for våre kunder. I et potensielt samarbeid vil fokuset være rettet mot skalering, som vil si å kunne skalere en Google Ads konto kontinuerlig, mens annonseringens avkastning øker.

LAZZAWEB er en samarbeids- og sparringspartner som løpende gir råd, sånn at vi kan løfte din bedrift til nye høyder sammen. Uansett hvilken relasjon din bedrift har til Google markedsføring, er vi mest sannsynlig en god match hvis du ønsker å ta det til det neste nivået. I et potensielt samarbeid er vi mer enn en Google Ads-leverandør. Interessert? Send oss en beskjed eller ring til oss i dag.

Dette sier kundene våre

Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, bl.a. på grunn av det proaktive arbeidet vi har opplevd.  Det taler nesten for seg selv når man har skapt så gode resultater, og det kan ikke benektes.

Christian Aachmann

Shaping New Tomorrow

Hos Color Line, er vi igang med relansering av våres hjemmeside med online bookingplatform. Stor takk til LAZZAWEB for en flott innsats, og håper dere er klar til å hjelpe oss også neste gang. Color Line gir hermed LAZZAWEB de beste anbefalinger.

Lene Madsen

Color Line Denmark

LAZZAWEB har vært gode til å utfordre våre planer. De er dyktige og har de samme verdier som oss.  Med LAZZAWEB har vi en tett kontakt, og vi er kommet to skritt nærmere en samarbeidspartner.

Morten Kjær

Luksusbaby AS

LAZZAWEB er nevnt i
Dansk markedsføring logo
BT logo

Vil du høre hva vi kan gjøre for deg?

Snakk med en spesialist
cross