Tiffany

Tiffany

Tiffany.dk får pengene 15 ganger igjen

Vi har jobbet med Tiffany.dk siden mars 2017 – en stor butikk med en veldig god historie som startet i 1989. En av Aalborgs eldste butikker. Til tross for de tradisjonelle dydene, er deres dyktige team oppmerksomme på nettmulighetene, og derfor ble vi kontaktet ift. AdWords og SEO-samarbeid for Tiffany.dk.

Da vi overtok AdWords-kontoen fra det gamle byrået, var deres ROAS (Return On Ad Spend) 2,58. Etter vårt arbeid på kontoen har vi kontinuerlig forbedret antall salg og ROAS. Tiffany’s ROAS holder oss stabile på ca. 15/1500%. Over året 2017s Black Friday og Christmas salg, har kontoen blitt løftet på alle KPIer til en overskyet ROAS på over 17.

Tiffany’s avkastning på investeringen gir pengene over 15 ganger igjen, som et minimum. Således gir 1 kr i Google Tiffany $ 15 eller mer i inntekter.

Siden vi overtok kontoen, har AdWords-inntektene også økt med 644%.

Udtalelse fra kunden

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med LAZZAWEB. De leverer et godt stykke arbejde og præsterer bedre end det gamle bureau. Vores omsætning er vækstet med +600%. Solid rapportering. Kan klart anbefales.

,
5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • Hegnar.no
  • Danmarks Radio (DR)
  • EY
  • Børsen