AdWords

Møt Lasse Knudsen, vår leder av PPC

Lytt Lasse Knudsen fortell oss hvordan vi jobber med Google Ads på LAZZAWEB.

Er virksomheten din synelig på Google i dag?

Mest sannsynlig finnes der kunder som etterspør dine produkter eller tjenester i denne stund. Om du annonserer i AdWords er du til stede øverst på søkelistene til Google. Dette hjelper dine mulige kunder med å finne frem til deg når de trenger det.

Google er norskes viktigste søkemotor, og er derfor ett viktig ledd i det å nå ut til kundene. Slik kan du øke antallet henvendelser fra kunder, og med det også øke din omsetning, og utvide din forretning.

Vi kan hjelpe deg til en bredere kundekontakt, om du driver med B2B markedsføring av varer og tjenester, eller om du driver en nettbutikk som henvender seg til privatpersoner. Vi kan hjelpe deg med å lage en vellykket AdWords annonsering.

Google Partner Byrå

Oppnå vekst i din virksomhet med AdWords

Vi har mange ganger hjulpet ny-oppstartede nettbutikker, B2B bedrifter og andre former for netthandelsbedrifter til å bli markedsledende innen sitt felt. Vi er ved hjelp av god anvendelse av våre kunnskaper og teknologi, i stand til å skape relevant trafikk for dine nettsteder, og med det også en større omsetning for ditt selskap.

Det å opprette en AdWords-konto i seg selv er ikke vanskelig, men det er derimot vanskelig å optimere den, og å utnytte den til å gi deg de best mulige resultatene. Det krever nemlig en del spesialisert fagkunnskap.

Det er også enkelt å generere omsetning når du bruker AdWords, men det kan derimot være vanskelig å få en omsetning i en størrelsesorden som skaper gevinster og overskudd. Dermed kan en satsning uten de riktige kunnskapene fort bli til en dyr affære. Derfor har vårt selskap alltid fokus på målbarhet og etterrettelighet.

Call Tracking

Se mere

AdWords Remarketing

Se mere

Google Shopping

Se mere

AdWords-kurs

Tidligere deltagere

Innholdet i et AdWords-kurs kan skreddersys akkurat slik at det er riktig for deg, og dekker dine behov. Kurset kan holdes i forskjellige formater, både som foredrag, som veiledende kurs, eller i form av en direkte undervisning. Her velger du hva som passer deg best.

Markedsføringen online er i en rask utvikling, og det kan være vanskelig å følge med i svingene. Derfor er det noen ganger lurt å oppsøke ekstern kunnskap, gjerne fra fagfolk som til stadighet fordyper seg i emnet.

Et AdWords-kurs er bra for deg som vil ha grunnleggende kunnskaper om emnet, for deg som vil utvide kunnskapene om hvordan online markedsføring fungerer, og for deg som vil klare å gjøre markedsføringen på egenhånd.  

Selv om du i dag benytter deg av et AdWords-spesialisert markedsføringsbyrå i dag, så kan det bringe med seg store fordeler å ha en grunnleggende kunnskap om hvordan AdWords fungerer, og om hva som er gode strategier for online markedsføring, gode strategier for SEO, og for SEM og e-handel. Når du har en grunnleggende kunnskap om online markedsføring og søkemotoroptimalisering er det med ett også lettere å orientere seg i jungelen av google-byråer og online markedsføringsselskaper.

Læs mere

Tidligere deltagere

Se alle våre eksempler

Tiffany.dk får pengene 15 ganger igjen

Da vi overtok AdWords-kontoen fra det gamle byrået, var deres ROAS (Return On Ad Spend) 2,58. Etter vårt arbeid på kontoen har vi kontinuerlig forbedret antall salg og ROAS. Tiffany's ROAS holder oss stabile på ca. 15/1500%. Over året 2017s Black Friday og Christmas salg, har kontoen blitt løftet på alle KPIer til en overskyet ROAS på over 17.Tiffany's avkastning på investeringen gir pengene over 15 ganger igjen, som et minimum. Således gir 1 kr i Google Tiffany $ 15 eller mer i inntekter.Siden vi overtok kontoen, har AdWords-inntektene også økt med 644%.

Se alle cases

Linda ga opp jobben sin og er i dag vellykket og heltid i sin virksomhet.

Linsmark.dk er en nettbutikk som selger hesteridning.Vi har jobbet med Linsmark.dk i et år, og har klart å øke kontoen hver måned.Vi er stolte over å ha bidratt til å realisere kundens drøm om å avslutte arbeidet og fullføre sin virksomhet.

Se alle cases

Vicca.dk får pengene 9 ganger igjen

Vil du ha 10.000 NOK hver gang du gir 1000? På LAZZAWEB har vi jobbet med AdWords-annonsering for Vicca.dk, og selger alt du trenger når du går på skole. En kombinasjon av godt og hardt arbeid fra Vicca, samt optimaliserte AdWords-annonser, har resultert i AdWords-kampanjer som utfører med ROOS (Return On Ad Spend) på 9,5 / 950%.

Se alle cases

Fra små 5 besøkende om dagen til nesten 500 om 14 dager

Etter å ha hjulpet med å designe et nytt nettsted som kunne gjøre besøkende til kundeforespørsler, startet vi med online annonsering på Google. Mer enn halvparten av de besøkende kommer via Google i dag, og Hjørring VVS har sett økende forespørsler fra kunder som kjøper seg klar.

Se alle cases

Moebelsalg.dk skiftet og økte omsetning og avkastning

Siden vi overtok AdWords-kontoen fra det gamle byrået, har vi forbedret resultatene på alle KPIer. Inntektene har økt, og vi har jobbet for å forbedre ROAS (Return On Ad Spend), noe som gjør at vi har en god avkastning i dag sammenlignet med når vi overtok kontoen.

Se alle cases

Lyt ikke på os.
Lyt til vores kunder.

"Lazzaweb tok virkelig min virksomhet!

Jeg kan bare gi Lazzaweb de aller beste anbefalingene! De jobber målrettet, seriøst og med bred faglig kompetanse. Ingen oppgaver er for små, og de viser stor fleksibilitet, noe som har vært avgjørende for min virksomhet. Mitt salg har vokst betydelig, så det var riktig beslutning for meg å outsource Googles kunngjøring til Lazzaweb."

Linda Michaelsen
Eier
Linsmark

""Jeg har Hjørring varme og VVS og har brukt LAZZAWEB i omtrent et år nå og kan bare si at jeg er SUPER fornøyd. Har før brukte selskaper som sa at de kunne gjøre noe og ikke fikk noe ut av det. Med LAZZAWEB gikk nettsiden min fra 5 besøkende om dagen til nesten 500 på 14 dager ......... .. Drop avisannonser, radio osv. .... LAZZAWEB det virker 100% kombinere det med facebook og jeg sier at du vinner det""

Brian
CEO
Hjørring VVS

"Jeg har vært kunde hos LAZZAWEB i noen måneder nå, og kan bare anbefale å bruke Patrik. Han har en stor forståelse av kundens behov og er i stand til å skreddersy en løsning som passer perfekt. Kan bare anbefales."

Kristian Larsen
Teknisk direktør
PL & Partners

""Har hatt Lazzaweb å kjøre min Adwords for en stund nå, og jeg er veldig fornøyd med deres innsats. Jeg er en opptatt entreprenør og føler meg profesjonell og profesjonell om alle aspekter, og Patrik er klar over endringer og nye tiltak. høy og effektiv. Det er et raskt svar når jeg nærmer meg.

Kan definitivt anbefale LAZZAWEB, her er du i gode hender ""

Charlotte Thyrring Engsig
Eier
Vicca.dk

Patrik Lazzarotto

Ja takk, jeg vil gjerne bli kontaktet

5 stjerner på Trustpilot
  • Omtalt i

  • Hegnar.no
  • Danmarks Radio (DR)
  • EY
  • Børsen